Και προκαλούν και …διαμαρτύρονται οι Τούρκοι στο Αιγαίο

19:36 3/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ξανά-μανά οι Τούρκοι με τους ισχυρισμούς τους ότι τους …
παρενοχλούμε στο Αιγαίο!
Συγκεκριμένα εμφανίζουν το ελληνικό δικαίωμα- υποχρέωση βάσει διεθνών κανόνων – να αναγνωρίζουμε και να αναχαιτίζουμε κάθε άγνωστο ιπτάμενο «ίχνος» στο Αιγαίο, ως δήθεν παρενόχληση.
Ετσι η εφημερίδα Turkiye σε μονόστηλο των εσωτερικών σελίδων και με τον τίτλο « τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη παρενόχλησαν τα τουρκικά αεροσκάφη» γράφει ότι έγινε γνωστό - από το Τουρκικό Επιτελείο- πως ελληνικά πολεμικά
αεροσκάφη αναχαίτισαν και παρενόχλησαν τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη που εκτελούσαν εκπαιδευτικές πτήσεις πάνω από την θάλασσα του Αιγαίου.
Δηλαδή κρύβουν ότι είχαν μπει στο Αιγαίο χωρίς να υποβάλουν σχέδια πτήσεων…
Καταχωρήθηκε συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα του τουρκικού Αρχηγείου Γενικού Επιτελείου, ισχυρισμός ότι την 1η Δεκεμβρίου, Mirage 2000 που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Σκύρου, …παρενόχλησαν 2 φορές επί 4 λεπτά νότια της Χίου τα τουρκικά F-16 που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στο διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου. Επίσης την 1η Δεκεμβρίου τουρκικά F-4 Ε και F-16 που πραγματοποιούσαν εκπαιδευτικές πτήσεις στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου, …παρενοχλήθηκαν από ελληνικά Mirage 2000 και F-16 που απογειώθηκαν από την Σκύρο και την Λάρισα συνολικά επί 7 λεπτά.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα