Και τώρα οι τρεις τους...

07:36 7/11/2011 - Πηγή: 24wro
Και τώρα οι δύο τους! Ή μάλλον για να ακριβολογώ οι τρεις τους...
Δηλαδή ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Λέτο! Και καλά θα πει κάποιος, μπορεί να κρίνονται τόσα πολλά, τόσο νωρίς, μόλις στην δέκατη αγωνιστική, σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού;

Η απάντηση μου είναι και ναι και όχι. Και θα εξηγηθώ...

Αυτή την στιγμή και μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού
επί της ΑΕΚ με 3-2 το τριφύλλι είναι ήδη στο +2 από τον αιώνιο αντίπαλο του στην μάχη για τον τίτλο και σε ενδεχόμενη νίκη στο Φάληρο η διαφορά αυτή θα γίνει +5, πολύ νωρίς! Με την ψυχολογία στα ύψη και με καλή μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις ο Παναθηναϊκός δείχνει να αφήνει για τα καλά πίσω του την μιζέρια και την αμφισβήτηση του περασμένου καλοκαιριού. Στο ενδεχόμενο μάλιστα μέσα στον Νοέμβριο να έχει τελειώσει και το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών από τον Βαρδινογιάννη στον πρίγκιπα, καταλαβαίνετε ότι ο Παναθηναϊκός μόλις από το 1/3 του πρωταθλήματος γίνεται ο απόλυτος «άρχοντας» του μαραθωνίου!

Με έναν Ολυμπιακό ακόμα στα ψαξίματα... σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του το ντέρμπι των αιωνίων είναι για την ομάδα του Βαλβέρδε όλα τα λεφτά! Στο γήπεδό του, με τον κόσμο του και με νωπές ακόμα τις μνήμες από την περυσινή του νίκη επί του Παναθηναϊκού (το πώς ήρθε και τα όσα ακολούθησαν), ο πρωταθλητής θέλει νίκη έστω και με μισό... μηδέν και για να ανέβει αυτός στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πολύ περισσότερο να αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό στην μάχη του πρωταθλήματος!

Το ιδανικό φυσικά θα είναι και μία καλή και πειστική εμφάνιση για την ομάδα του Πειραιά, αλλά όλα αυτά κανείς δεν τα θυμάται σε μία ενδεχόμενη ήττα. Δηλαδή να έχει παίξει , αλλά να μην έχει πάρει το τρίποντο της νίκης...

Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον Σεμπαστιάν Λέτο, τον Λέτο on fire, που κατεβαίνει και αυτός στο Φάληρο για να απαντήσει... Και καλά ο Κόκκαλης μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στον Ολυμπιακό, αλλά ο Αργεντινός ακόμα δεν έχει «χωνέψει» το πώς ο Ολυμπιακός, δεν τον αγόρασε...από την Λίβερπουλ και έτσι «ζεστός» όπως δείχνει θέλει να είναι αυτός που θα βάλει την «φωτιά» για να ανάψει... πράσινο στον δρόμο για τον τίτλο από το Φάληρο και μόλις την δέκατη αγωνιστική!
Για να δούμε...

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα