Καρατζαφέρης: Δεν δέχομαι το μεσοπρόθεσμο για νόμο του κράτους

10:25 28/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη...
είπε ότι αυτός και το κόμμα του δεν δέχεται το μεσοπρόθεσμο ως νόμο του κράτους, γιατί γίνονται όλα υπό πίεση. Μίλησε για προθεματική συνείδηση και προϊόν εκφοβισμού.
"Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα
έχει και θετικά και αρνητικά. Αλλά δεν μας ενδιαφέρει τι λέει. Εμάς δεν μας αρέσει η κυβέρνηση και πρέπει να φύγει".
Μιλώντας για το μνημόνιο σχολίασε πως δεν αποτελεί αντίφαση το ότι ψήφισε το μνημόνιο. Ήταν ένας μονόδρομος τότε. "Φτάσαμε εκεί γιατί κάποιοι δεν κάνανε καλά τη δουλειά της", εννοώντας τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. "Όμως άλλη Ευρώπη τότε και άλλη Ευρώπη τώρα. Βρήκαμε ότι η κυβέρνηση ήταν ανεπαρκής. Δεν μπορούν διεκπεραιώσουν έργο. Δεν μπορεί να απαλλαχθεί από το παρελθόν".
Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τη ΔΕΗ, λέγοντας ότι σήμερα την κυβερνάνε τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας το συνδικαλιστή Νίκο Φωτόπουλο, και όχι ο διευθυντής της που εγκρίθηκε από τη Βουλή.
Επίσης, ο κ. Καρατζαφέρης, είπε πως η δόση από το ΔΝΤ είναι εξασφαλισμένη από τον Ομπάμα εδώ και καιρό, και όλα γίνονται για εκβιαστικούς λόγους. Τέλος, πρότεινε να πάμε σε εκλογές, να συσταθεί οικουμενική κυβέρνηση, χωρίς να τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι Πρωθυπουργός, ώστε να έχουμε ως χώρα μεγαλύτερη δύναμη στις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα στην αρχή της κουβέντας παρουσίασε και το νέο λογότυπο του κόμματός του, λέγοντας πως 1.100.000 νέα παιδιά έχουν προστεθεί στο εκλογικό σώμα και χρειαζόταν μια ανανέωση που, μάλιστα, έγινε από 20χρονα παιδιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα