Καταδικάστηκε επειδή διέπραξε βανδαλισμούς με... ωμό κοτόπουλο!

18:30 23/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ένας άντρας από το Ντένβερ έχει καταδικαστεί... επειδή τοποθέτησε ωμό κοτόπουλο στους αγωγούς θέρμανσης του σπιτιού της πρώην συζύγου του καθώς και για άλλες πράξεις βανδαλισμού που διέπραξε οι οποίες θα μπορούσαν να τον καταδικάσουν με ποινή φυλάκισης μέχρι και 18 χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 58χρονος Ρόναλντ Σμιθ έριξε επίσης μια άγνωστη ουσία σε ένα πιάνο και διέγραψε όλα τα δεδομένα του σκληρού δίσκου στον υπολογιστή της πρώην συζύγου του. Οι αρχές λένε ότι οι βανδαλισμοί προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες δολαρίων.
Στα τηλεοπτικά κανάλια αναφέρθηκε ότι η κριτική επιτροπή του Ντένβερ συζητούσε για περίπου έξι ώρες την Τετάρτη πριν κρίνει τον Smith ένοχο δεύτερου βαθμού για διάρρηξη και βανδαλισμούς.
Τα κανάλια ανέφεραν ότι ο Smith ασχολούταν με έναν έρανο για τον τότε Δήμαρχο John Hickenloooper το βράδυ που συνέβη ο βανδαλισμός, και σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση του συλληφθέντος έφθασε αργά και έμεινε μόνο για λίγο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Denver Post, αυτός ο βανδαλισμός δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Smith ενόχλησε την πρώην σύζυγό του. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Smith της έστελνε απειλητικά e-mail και sms, ενώ τον είχαν δει μάρτυρες να κοιτά αδιάκριτα στο παράθυρο του υπνοδωματίου της, όπου αυτή και ο νέος της φίλος κοιμόταν. Ο Smith είχε ξεφύγει τόσο πολύ ώστε τοποθέτησε μία "ανακοίνωση θανάτου" στην πόρτα του σπιτιού η οποία ειδοποιούσε ψευδώς ότι η πρώην σύζυγός του είχε πεθάνει.
Αν και η υπεράσπιση του Σμιθ προσπάθησε να ενοχοποιήσει για όλους τους βανδαλισμούς την ίδια την πρώην σύζυγο, η κριτική επιτροπή έκρινε ένοχο τον Smith από όλες τις απόψεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα