Κατάθεση βόμβα στη δίκη για το θάνατο του Michael Jackson

19:42 31/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ένας ειδικός επιστήμονας στη χρήση του ισχυρού αναισθητικού... propofol, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη του dr Conrad Murray για τον θάνατο του Michael Jackson, ισχυρίστηκε ενώπιον ενόρκων και δικαστηρίου πως ο «βασιλιάς» της pop χορήγησε ο ίδιος στον εαυτό του την θανατηφόρο δόση του αναισθητικού.

Ο dr Paul
White, στην κατάθεση του στο δικαστήριο τόνισε πως ο Jackson χορήγησε με ένεση στον εαυτό του την δόση του propofol, που του κόστισε τη ζωή, αφότου είχε περάσει η επήρεια της δόσης που του έδωσε ο dr Murray. Ο White ισχυρίστηκε πως ο Jackson έκανε ένεση στον εαυτό του με το ισχυρό αναισθητικό, ενόσω ο dr Murray δεν ήταν στο δωμάτιο για να τον παρακολουθεί.

Ο dr White εκτίμησε ακόμη πως ο τραγουδιστής πήρε επίσης μόνος του και ορισμένα ηρεμιστικά χάπια, που σε συνδυασμό με το ισχυρό αναισθητικό προκάλεσαν το θάνατο του.

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως η μικρή δόση του ισχυρού αναισθητικού που είχε χορηγήσει ο Murray στον Jackson θα είχε διάρκεια δράσης μόλις 10-5 λεπτά. Κατόπιν, όπως ισχυρίστηκε, ο Jackson θα μπορούσε να χορηγήσει μόνος του άλλη μια δόση του αναισθητικού, στον εαυτό του.


Keywords
Τυχαία Θέματα