Κάθε εγκυμοσύνη και... λαχείο!

23:33 26/9/2012 - Πηγή: 24wro
Kάθε φορά που η 29χρονη Χέγκε...
Ζανέτ Όξνες γεννά ένα παιδί, ένα μέλος της οικογένειάς της κερδίζει μια μικρή περιουσία στο λόττο. Φέτος, την οικογενειακή παράδοση συνέχισε ο αδελφός της, ο 19χρονος Τορντ Όξνες, που κέρδισε 12,2 εκατομμύρια κορώνες (περίπου 1,6 εκατ. ευρώ) το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ η 29χρονη ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.
Ο τυχερός αδελφός της εκγυμονούσαςΠριν από αυτόν, η ίδια η Χέγκε Ζανέτ είχε κερδίσει 8,2 εκατομμύρια κορώνες το 2010, μία ημέρα προτού γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Το 2006, όταν η κοπέλα έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ο πατέρας
της, Λέιφ, κέρδισε 4,1 εκατομμύρια λίγες ώρες μετά τον τοκετό.

Η Χέγκε Ζανέτ έχει άλλους τρεις αδελφούς, που, όπως λέει, την πιέζουν να αποκτήσει κι «άλλα δέκα παιδιά», για να... κάνουν κι αυτοί την τύχη τους. Τα μέλη της οικογένειας Όξνες δεν έχουν κάποια «μαγική φόρμουλα», όπως το να παίζουν στο λόττο συγκεκριμένους αριθμούς. Και τις τρεις φορές είχαν αγοράσει έτοιμα δελτία με ήδη συμπληρωμένα τα νούμερα.

Όπως και η αδελφή του, που εξακολουθεί να δουλεύει σε ένα βενζινάδικο στο νησάκι Όστεβολ, κοντά στο Μπέργκεν, έτσι και ο Τορντ θα συνεχίσει να εργάζεται ως εφαρμοστής, αλλά θα αγοράσει «ένα-δυο διαμερίσματα», για να εξασφαλίσει τα γεράματά του.
Keywords
Τυχαία Θέματα