Κέρδισε τον τίτλο της ιδανικής συντρόφου

17:48 7/8/2012 - Πηγή: 24wro
Από το πρωί μέχρι το βράδυ, του σιγοτραγουδάς: τι να φταίει, τι να φταίει, που δεν πήγαμε μπροστά! 'Όμως ούτε η...
πολλή δουλειά σας έφαγε, ούτε το αγέρι, ούτε και ο (ανύπαρκτος στην Ελλάδα) χιονιάς. Αν πραγματικά πιστεύεις... ότι ήσουν καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά, χωρίς κανένα περιθώριο βελτίωσης, πάρκαρε το καλάμι σου.

Σίγουρα, αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα, θα δεις πως υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις για να γίνεις η ιδανική σύντροφος για εκείνον. Παρ'όλα αυτά, υπάρχει ελπίδα και για εσένα. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές, γίνε η ιδανική σύντροφος και εκείνος
θα φιλάει ακόμα και το χώμα που πατάς!

Πόσο άλλαξες, πόσο σ' άλλαξα: η ιδανική σύντροφος δεν προσπαθεί να τον αλλάξει!

Θυμάσαι τότε που πρωτομείνατε μαζί με τον αγαπημένο σου; Τότε που οι πεταμένες κάλτσες του στο πάτωμα έμοιαζαν χαριτωμένες και η πρόθεσή του να μείνετε μέσα ακόμα ένα Σαββάτο, σε έκανε να πετάς στα ουράνια για το ότι θυσιάζει την έξοδό σας για να περάσει μερικές στιγμές ευτυχίας μόνο μαζί σου; Τώρα βέβαια, μπορεί να πιάνεις άπειρες φορές τον εαυτό σου να τσαντίζεται για τις πεταμένες κάλτσες και την τσαπατσουλιά του καλού σου καθώς και για τη βαρεμάρα του να κάνετε οτιδήποτε εκτός σπιτιού. Οι επιστήμονες το λένε καθαρά: το να προσπαθείς να αλλάξεις κάποιον (ειδικά έναν άντρα) είναι χαμένη ενέργεια. Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, εκείνος σου έδειξε εξαρχής ποιός είναι.

Αντιθέτως: Προσπάθησε να εξοικιωθείς με τις συνήθειές του και να κάνετε μικρούς συμβιβασμούς για να περνάτε και οι δύο καλύτερα.

Φαρμακερή ατάκα: "Αγάπη μου, για κάθε βρώμικη κάλτσα σου που μαζεύω, θα μου χρωστάς μια έξοδο στο θέατρο σε βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ".

Αν ψάχνεις μάντη, πήγαινε στους Δελφούς: Η ιδανική σύντροφος δεν πιστεύει στις μαντικές του ικανότητες

Θα έχεις ακούσει ξανά, πως τα αρσενικά δεν φημίζονται για την εξυπνάδα τους. Οπότε το να περιμένεις να διαβάσει το μυαλό σου ο αγαπημένος σου είναι ουτοπικό (εκτός κι αν είσαι η γυναίκα του Uri Geller). Ακόμα και να είστε μαζί αρκετά χρόνια, το γεγονός αυτό δεν συνεπάγεται ότι εκείνος γνωρίζει απ' έξω και ανακατωτά τις ανάγκες και τα θέλω σου.

Αντιθέτως: Προτού τον επιπλήξεις γιατί δεν σου έφερε ένα λουλούδι μετά από τόσο καιρό, πες του σε ανύποπτο χρόνο, πόσο σου λείπει η εποχή που σου άφηνε ένα τριαντάφυλλο στο κρεβάτι κάθε πρωί.

Φαρμακερή ατάκα: "Θα ήταν ωραίο να πάμε ένα ταξίδι και δεν εννοώ κάποια στιγμή αλλά τον επόμενο μήνα"!

Ούτε ένα ευχαριστώ = Η ιδανική σύντροφος του λέει "ευχαριστώ", προτού ζητήσει να της το πουν

ΟΚ! Εκείνος μπορεί να ξεχνά να πει ευχαριστώ για ένα σωρό πράγματα που κάνεις από την καρδιά σου. Το να κάνεις υπομονή να τελειώσει η εξεταστική του, το να τον αφήνεις να συμμετέχει σε ακόμα ένα τουρνουά πόκερ, αποτελούν πράξεις που για εσένα θα σήκωναν ένα "σ' ευχαριστώ βρε αγάπη μου".

Αντιθέτως: μπορείς να ξεκινήσεις πρώτη εσύ την συνήθεια του ευχαριστώ. Ότα
Keywords
Τυχαία Θέματα