Κ.ΓΑΡΜΠΗ: Δεν μπορώ να δω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς τον Διονύση

14:19 25/10/2012 - Πηγή: 24wro
Η προδοσία, η αχαριστία, ο γάμος της με τον Διονύση Σχοινά και το εμπορικό παρελθόν της...
Η Καίτη Γαρμπή έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μιλώντας στο περιοδικό "Εγώ Weekly" η τραγουδίστρια μίλησε για την προδοσία που ένιωσε κατά καιρούς. "Ναι με πρόδωσαν. Αλλά και αυτό το άφησα να περάσει, κάνοντας ασκήσεις κατανόησης. Με τα χρόνια ανακάλυψα πως αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αντιμετωπίζω την κάθε κατάσταση και να ξεπερνώ το θυμό μου, την οργή μου και άλλα καταστροφικά συναισθήματα",είπε. Όσο για την αχαριστία; "Η αχαριστία δεν
πονάει. Είναι πολύ ενοχλητική και κάνει τον αχάριστο να φαίνεται ιδιαίτερα άσχημος".

Δημοσιεύματα κατά καιρούς ήθελαν να περνά κρίση ο γάμος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά όμως η ίδια διέψευσε κατηγορηματικά ότι έφτασαν στα πρόθυρα του χωρισμού.

"Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει και εμείς τις κρίσεις μας, ποτέ όμως τόσο σοβαρές που να κλονίσουν τη σχέση μας και να μας φτάσουν να σκεφτούμε το χωρισμό. (...) Ποτέ δεν φτάσαμε ένα βήμα πριν τη διάλυση του γάμου μας", ανέφερε.
"Ο Διονύσης είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα που με κάνει να γελάω"

Μιλώντας για τον άνδρα της αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια χαρακτηρίζοντάς τον ως ένα πολύ γλυκό πλάσμα με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. "Η καλοσύνη του με συγκινεί... Έχει ευγένεια και μεγαλείο ο Διονύσης και είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα που με κάνει να γελάω γιατί έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ όπως όλοι ξέρετε. Και μέσα στο γάμο μας "δουλεύει" πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια το ότι κρατάμε μια καλή, υγιή αίσθηση του χιούμορ. Βοηθάει παντού! (...) Δεν μπορώ να δω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς αυτόν", εξήγησε.

Όσο για τα επαγγελματικά της και τη συνεργασία της με τον Νίκο Αντύπα που ήρθε σε σύγκρουση με το εμπορικό παρελθόν της, η τραγουδίστρια εξήγησε: "Το εμπορικό μου παρελθόν το σέβομαι και το τιμώ. Πορεύομαι 20 χρόνια με αυτά τα τραγούδια και θα συνεχίσω γιατί τα αγαπάει το κοινό και εγώ. Όμως, το ποιοτικό τραγούδι δεν αναιρεί την εμπορική επιτυχία και αυτό αποδεικνύεται από τις πωλήσεις.

Την εποχή που πουλούσαν 100.000 δίσκους οι "Ευαισθησίες" και το "Αρχίζω πόλεμο" με την υπογραφή του Φοίβου στο απέναντι στρατόπεδο πουλούσε το ίδιο με το "Δι' ευχών" και το "Ηφαίστειο", με την υπογραφή ενός έντεχνου και ποιοτικού δημιουργού, του Νίκου Αντύπα. Είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ πολύ και θεωρώ πώς και οι δύο δίσκοι μας ήταν σταθμός στην καριέρα μας και ταυτόχρονα η εκκίνηση να τολμήσω πρωτοποριακά πράγματα και να δοκιμαστώ σε έναν πιο εσωτερικό τρόπο έκφρασης".
"Το ποιοτικό τραγούδι δεν αναιρεί την εμπορική επιτυχία και αυτό αποδεικνύεται από τις πωλήσεις"

Δύσκολη στιγμή στη ζωή της δεν έχει έρθει, όπως παραδέχτηκε. "Ακόμα δεν έχει έρθει. Και όταν αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα έρθει δε θα είναι απλώς δύσκολη αλλά καταστροφική. Μιλώ για την απώλεια μέλους της οικογένειάς μου", κατέληξε.

cosmo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα