Κινδυνεύει με καμπάνα από UEFA ο Καζίμ

15:38 28/3/2012 - Πηγή: 24wro
Με βαριά τιμωρία από την UEFA κινδυνεύει ο Καζίμ Ρίτσαρτνς εξαιτίας ενός επεισοδίου που είχε μετά το τέλος της αναμέτρησης του ...
Ολυμπιακού με την Μέταλιστ στο «Γ.Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα ο Τούρκος μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» μετά το τέλος του αγώνα και τον αποκλεισμό της ομάδας του από την συνέχεια του Europa League είχε ένα «θερμό» επεισόδιο με τον Ντέβιτς (σκόρερ του δεύτερου τέρματος των Ουκρανών),
με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με «καμπάνα» μέχρι και τρεις αγωνιστικές.
Το κατηγορητήριο, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Στη φυσούνα έσπρωξε παίκτη της Μέταλιστ (τον Ντέβιτς), τον έριξε πάνω στις τηλεοπτικές κάμερες και παρότι τον απομάκρυναν προσωρινά άνθρωποι της ομάδας του, στη συνέχεια επιχείρησε να ξαναεπιτεθεί στον παίκτη της Μέταλιστ».
Πάντως τα πράγματα είναι «σκούρα» και για τον ποδοσφαιριστή της Μέταλιστ, με το κατηγορητήριο να αναφέρει πως: «Ήταν επικίνδυνος για την ασφάλεια και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, λόγω των προκλητικών του πανηγυρισμών και την εν γένει συμπεριφορά του στα τελευταία λεπτά του αγώνα».
Πάντως το επεισόδιο αυτό δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο και στην παραμονή του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την Γαλατάσαραϊ.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα