Κινηματογραφική καταδίωξη για τη σπείρα που είχε ρημάξει το Λασίθι

15:53 4/10/2012 - Πηγή: 24wro
Μετά από κινηματογραφική καταδίωξη και σθεναρή αντίσταση, οι ...
δύο Αλγερινοί που κατηγορούνται για μπαράζ κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου, έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών.
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης. Οι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 24 και 28 ετών, αφού έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου, που βρισκόταν σταθμευμένο στο Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου, αφαίρεσαν αντικείμενα συνολικής αξίας 120 ευρώ.
Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του οχήματος,
ο οποίος ενημέρωσε τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τους δύο δράστες, οι οποίοι κατά τη σύλληψη τους, αντιστάθηκαν σθεναρά. Στο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, μετά από έρευνα των αστυνομικών, βρέθηκαν διάφορα προσωπικά αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, τα αντικείμενα τα είχαν αφαιρέσει με την ίδια μέθοδο από δύο οχήματα ιδιοκτησίας αλλοδαπών που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή Μόχλου Σητείας, μικρό χρονικό διάστημα προτού συλληφθούν.

Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται καθώς εξετάζεται η συμμετοχή των συλληφθέντων σε πλήθος παράνομων πράξεων που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα Μαΐου – Σεπτεμβρίου 2012, στην ευρύτερη περιοχή. Οι δύο νεαροί Αλγερινοί συνελήφθησαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές και αντίσταση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο οποίος διέταξε την προσωρινή τους κράτηση και παραπομπή τους στον κ. Ανακριτή.
Keywords
Τυχαία Θέματα