ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ: 44,1% στην πρεμιέρα

14:55 6/11/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Δημήτρης Μαλτέζος πολιορκεί τη Βίκυ και η παλιά του ερωμένη δεν μπορεί να του αντισταθεί για άλλη μια φορά...
Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA "Κλεμμένα όνειρα", που έκανε χθες πρεμιέρα τρελαίνοντας τα μηχανάκια της Nielsen, με μέσο όρο τηλεθέασης 44,1%.

Όσο ο κλοιός της αστυνομίας γύρω από τον Δημήτρη Μαλτέζο στενεύει τόσο αυτός αναζητά διέξοδο στην επαφή με τη Βίκυ. Αυτή με τη σειρά της, παρότι ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά, δεν μπορεί
να αντισταθεί στην έλξη που αισθάνεται για τον άνθρωπο που της κατέστρεψε τη ζωή. Οι δυο τους παραδίδονται στο πάθος χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες.

Την ίδια στιγμή κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στον Άρη και στον Σταύρο. Ο Άρης, τυφλωμένος από τη ζήλεια, καθώς υποψιάζεται ότι η Φαίη δεν ξεπέρασε ποτέ τον αντίζηλό του, γίνεται βίαιος μαζί της. Η σχέση τους κρέμεται πλέον από μια κλωστή.

Η Χρύσα συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά και τα συναισθήματα του Σταύρου. Είναι αποφασισμένη να τον κατακτήσει ερωτικά, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι αδερφός της.

Η Αλεξάνδρα ανύποπτη για τις ερωτικές ατασθαλίες του συζύγου της πλέει σε πελάγη ευτυχίας που έχει και πάλι κοντά της τον Άρη. Θα δεχτεί όμως μια επίσκεψη από τον Κίμωνα, τον παλιό της έρωτα, που θα της εξομολογηθεί ότι δεν έπαψε ποτέ να την σκέφτεται.

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα