Κοινωνική στέγη, ανεκμετάλλευτο κτίριο στον Πειραιά

15:56 22/11/2011 - Πηγή: 24wro
Κοινωνικό έργο θα παράγεται από το κτίριο Αγχιάλου 104 που μέχρι τώρα και για αρκετά χρόνια έμενε ουσιαστικά ανεκμετάλλευτο...
Αυτό δήλωσε, παρουσιάζοντας αναλυτικό πρόγραμμα, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Πασχαλίνα Καλαγιά η οποία για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε το περασμένο καλοκαίρι βγήκε στον αέρα των ερτζιανών από το Λονδίνο μέσω του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά
ΚΑΝΑΛΙ 1.
Η κ. Πασχαλίνα Καλαγιά απέδειξε ότι παρά τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν ξεχνάει και τα καθήκοντα της στην ΚΟΔΕΠ, απαντώντας σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μη χρησιμοποίηση του 3όροφου κτιρίου επί της Αγχιάλου 104 ενώ ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει να πληρώνει κανονικά το ενοίκιο του.
«Το κτίριο νοικιάστηκε στο τέλος της δημαρχιακής θητείας του Χρήστου Αγραπίδη, το οποίο προοριζόταν για πολυϊατρείο, αλλά δεν αξιοποιήθηκε από τη δημοτική αρχή Φασούλα. Χάρη στις ενέργειες του σημερινού Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου καταφέραμε να μειώσουμε αρκετά το κόστος του ενοικίου» απάντησε η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, δηλώνοντας ότι με το νέο σχεδιασμό ο 1ος όροφος θα μετατραπεί σε κοινωνικό πολυκατάστημα, στον 2ο όροφο θα στεγαστούν τα γραφεία των εθελοντών των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στον Πειραιά και ο 3ος όροφος θα λειτουργεί ως αίθουσα διαλέξεων.
Η κ. Καλαγιά μέσω της εκπομπής ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που έδειξε στο πρόσωπο της και τη δύναμη που της δίνει στις δύσκολες στιγμές που περνάει, δηλώνοντας ότι «θέλω να επιστρέψω γερή και δυνατή ώστε όλοι να με ξαναδούν όπως με γνώριζαν».

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα