Κόλαση στη Βουλή με Νεράντζη και Κωνσταντοπούλου

15:18 19/12/2012 - Πηγή: 24wro

Πάλευαν τα μέλη της Επιτροπής να σταματήσουν την φόρα της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ...Της «κολάσεως» για μια ακόμη φορά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Πρωταγωνίστρια και πάλι η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία μάλλον έχει βάλει στοίχημα να τρελάνει για τα καλά τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τάσο Νεράντζη.
Η αφορμή για τον καυγά δόθηκε και πάλι από το ότι η κα Κωνσταντοπούλου έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια όλα τα μέλη της Επιτροπής και συνέχισε να λέει τα ίδια και τα ίδια χωρίς να ολοκληρώνει. Ο διάλογος σπάει κόκκαλα.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Τελειώνετε επιτέλους

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μην με απειλείτε εμένα. Και κλείστε το κουδούνι.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Δεν πρόκειται να το κλείσω αν δεν τελειώσετε. Και θα τελειώσετε. Με ακούτε τι σας λέω;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Με απειλείτε και αυτό δεν συνάδει με τη θέση του Προέδρου. Καταλάβετέ το ότι δεν τελείωσα ακόμη.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Πώς να τελειώσετε αφού δεν ξέρετε τι σημαίνει η λέξη τέλος. Δεν σέβεστε ούτε τους συναδέλφους σας που περιμένουν να μιλήσουν

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αφήστε τα αυτά και σεβαστείτε τους ομιλητές

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Επιμένει να μιλάει γιατί θέλει να παίζει στην τηλεόραση

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Κυρία Κωνσταντοπούλου είστε ψηλή, έχετε πολύ πολιτικό περιεχόμενο αλλά θα είστε για χρόνια στη μειοψηφία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν μου επιτρέπει η αγωγή μου να ασχοληθώ με τέτοια μεγέθη.

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Δεν θα αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πολιτικά παιχνίδια και να καλεί όποιον θέλει. Αν είναι έτσι θα καλέσω κι εγώ την Κωνσταντοπούλου να καταθέσει.

Ο καυγάς έληξε προσωρινά και συνεχίστηκε αργότερα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το αν η Επιτροπή θα συνεχίσει αυτή να ερευνά την υπόθεση Λαγκάρντ ή θα παραπέμψει το θέμα στην Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν έσχες. Το αποτέλεσμα ήταν 7-5 υπέρ της παραπομπής της υπόθεσης στην Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες, κάτι που δεν άρεσε στην κα Κωνσταντοπούλου η οποία επέμενε να διακόπτει τον κ.Νεράντζη για να μην ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είμαστε έξη

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Επτά λένε να πάει στο Πόθεν έσχες και έξη να συνεχίσουμε εδώ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ : Δεν είμαστε πέντε.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Κυρία μου δεν είπα ότι είστε πέντε. Λέω έξη εδώ και επτά στην Πόθεν Έσχες.

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Επιτέλους. Αυτό είναι ευτελισμός του Κοινοβουλίου. Πείτε κατά πλειοψηφία κύριε Πρόεδρε να τελειώνουμε. Έτσι λέει πάντα ο Πρόεδρος.

ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: Αυτά τα λέει ο Πρόεδρος όταν έχει να κάνει με κανονικούς ανθρώπους. Όχι με αυτή την κατάσταση.

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα