Κώστας Μαρτάκης: Γιατί έλαβε μέρος στο Dancing;

15:55 12/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Κώστας Μαρτάκης λίγο πριν τον τελικό του «Dancing with the Stars 2» μιλάει σε γνωστό περιοδικό και... αποκαλύπτει την εμπειρία στο show χορού αλλά και τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. O ίδιος δηλώνει μόνος και τονίζει πως μπορεί να έκανε σχέση με κάποιο κορίτσι που τον επισκέπτεται κάθε βράδυ στο καμαρίνι του αρκεί να του έκανε το «κλικ».
Πώς πανηγυρίσατε την πρόκρισή σας στον τελικό του «DWTS 2» με τη Μαρία Αντιμισάρη;

«Η αλήθεια είναι πως δεν πρόλαβα να το ευχαριστηθώ πολύ. Έπρεπε να φύγω γρήγορα, γιατί
μετά το τέλος του κάθε live στο DWTS έχω μόλις 25 λεπτά καιρό για να πάω στο μαγαζί όπου εμφανίζομαι (σ.σ. Posidonio). Απλά αγκαλιαστήκαμε και της είπα ένα μεγάλο "ευχαριστώ"».
Πολύ ειλικρινά, πιστεύατε ότι θα περνούσατε στον τελικό;

«Πολύ ειλικρινά... όχι. Πίστευα πως μαζί με τον Αργύρη (σ.σ. Αγγέλου) θα περάσει η Αγγελική Ηλιάδη, γιατί κι εκείνη έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλη βελτίωση από το πρώτο live. Γενικά, όμως, δεν είχα άγχος και ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγους που κατάφερα να φτάσω ως εδώ. Το έβλεπα πραγματικά σαν ένα παιχνίδι – δεν είμαι επαγγελματίας χορευτής άλλωστε».
Τη στιγμή που περιμένετε τη σειρά σας για να χορέψετε και πέφτει το βίντεο από τις πρόβες, τι δεν βλέπουμε εμείς; Πώς περνάνε εκείνα τα λεπτά;

«Εκείνη τη στιγμή δίνουμε πάντα τα χέρια μας, κάνουμε το σταυρό μας και λέμε "Καλή επιτυχία, ό,τι κι αν γίνει. Ό,τι βήμα κι αν ξεχάσω, τράβα με". Μετά κάνουμε διατάσεις και αρχίζω να "χτυπιέμαι" για να ξυπνήσει το σώμα μου».
Πιστεύεις πως ο τελικός είναι υπόθεση του Αργύρη Αγγέλου ή οι πιθανότητές σας είναι μοιρασμένες;

«Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες, είναι λίγο άδικες. Φαβορί ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη και η Νάντια Μπουλέ, αλλά τα κορίτσια, τελικά, έμειναν έξω. Πέρα από αυτό όμως, με το χέρι στην καρδιά σ’ το λέω, το Dancing το αντιμετωπίζω σαν ένα παιχνίδι που έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Ήρθα να βοηθήσω με την παρουσία μου, αλλά και να περάσω καλά, όπως θέλω να περάσει καλά και ο κόσμος που αφιερώνει ώρες από την Κυριακή του για να μας δει».

 
Keywords
Τυχαία Θέματα