Κούγιας: Θα τους λιώσω!

07:05 26/7/2011 - Πηγή: 24wro

Απόλυτα ξεκάθαρος εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος ...



της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας.

Ο ισχυρός άνδρας του Πατρινού συλλόγου , μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και ξεκαθάρισε ότι  θα… λιώσει όποιον βάζει δόλια εμπόδια στην ομάδα του, ενώ επιβεβαίωσε ότι θέλει να φέρει στην Παναχαϊκή τον Τουμέρ Μετίν.
Αρχικά ο κ. Κούγιας για την μεταγραφή έκπληξη, είπε: «Για τον Τουμέρ Μετίν πρόκειται, μιλάμε μαζί του, δεν έχει κλείσει ακόμη αλλά θα είναι το απόγευμα στην Πάτρα
καθώς θέλει να δει την πόλη και τις εγκαταστάσεις και αν του αρέσει θα κλείσουμε. Είναι τιμή του και τιμή μας να τον έχουμε στην Παναχαϊκή, υπάρχει ένα προσύμφωνο αλλά όχι κάτι οριστικό, θα δούμε σήμερα το απόγευμα αν θα τελειώσει η μεταγραφή».
Στην συνέχεια, αναφορικά με το ενδιαφέρον του κόσμου για το ποδόσφαιρο,  μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είπε: «Δεν νομίζω ότι έχει ξενερώσει ο κόσμος απλά έχει αλλάξει η αισθητική του και έχει ταυτίσει πλέον το ποδόσφαιρο με την κομπίνα, αυτό πρέπει να αλλάξουμε τώρα. Είδαμε και στις ομάδες της Θες/νίκης τι γίνεται, ο κόσμος είναι κοντά σε ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή παρά τα προβλήματα, στις πρώτες προπονήσεις είχε πολύ κόσμο και δείχνουν να στηρίζουν πολύ έντονα την προσπάθεια των ομάδων εκεί. Δυστυχώς όμως έχουμε στο ποδόσφαιρο ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε τι δουλειά κάνουν, να θέλουν να έχουν το κουμάντο στις ομάδες. Για παράδειγμα, στον Ηρακλή που όλο ξέρουν τι σχέση και τι ασθήματα έχω για την ομάδα, τι δουλειά κάνει αυτός ο Παντελή που παίρνει τώρα την ομάδα; Τον ρώτησε κανείς; Και αν όχι, γιατί δεν τον ρώτησαν; Είναι στο ποδόσφαιρο ο Μπέος και ο Ψωμιάδης και έχουμε διώξει ανθρώπους όπως ο Μυτιληναίος και ο Κοντομηνάς. Πιστεύετε ότι αν ο Ηρακλής είχε στην διοίκηση τον Πέτρο Θεοδωρίδη θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο που είναι τώρα; Ή ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν καλύτερα με παράγοντες τύπου Παντελάκη ή ο Άρης δεν θα ήταν καλύτερα με έναν Καμπάνη για πρόεδρο; Μπήκαν όμως κομπιναδόροι στο ποδόσφαιρο και φτάσαμε ως εδώ»
Για την Παναχαϊκή, τόνισε: «Τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλά στην Παναχαϊκή, έφυγαν από το γήπεδο οι οργανωμένοι και έρχονται πλέον οικογένειες στο γήπεδο, είναι μια εικόνα που χαίρεσαι να βλέπεις στις κερκίδες»
Για τους οργανωμένους : «Οι οργανωμένοι δεν προσφέρουν απολύτως τίποτε στις ομάδες, και ισχύει αυτό που λέγαμε για αυτούς που μπήκαν στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Αναφέρομαι ειδικά στους επικεφαλείς των οργανωμένων, τι άτομα είναι αυτά; Τι δουλειά κάνουν; Δεν νομίζω ότι οι ομάδες ωφελούνται από τους συνδέσμους οργανωμένων»
Στην συνέχεια αναφέρθηκε για τον Ζαγοράκη: «Ο Ζαγοράκης κάνει πολύ καλή δουλειά, καλή διαχείριση, τα χρέη άλλωστε δεν βαρύνουν μια διοίκηση Πρωτοδικείου και δεν υπάρχει ευθύνη, κάτι που είναι βασικό. Όταν φύγει η διοίκηση Πρωτοδικείου τα χρέη περνάνε στο νομικό πρόσωπο, δηλαδή την ομάδα και ο λόγος που όλες οι ομάδες κάνουν διοικήσεις Πρωτοδικείου είναι να μην έχουν ευθύνη όσοι αναλαμβάνουν. Σίγουρ
Keywords
Τυχαία Θέματα