Κυκλοφορούσε με κλεμμένο δίκαννο

14:43 7/3/2012 - Πηγή: 24wro
Μια σειρά διαρρήξεων που έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε καταστήματα στην πόλη της Κέρκυρας, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των...
τοπικών αρχών μετά την σύλληψη ενός νεαρού αλλοδαπού που κυκλοφορούσε οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο το οποίο είχε κλέψει πριν από δυο εβδομάδες από ένα κατάστημα εμπορίας φρούτων!

Ο 22χρονος Τυνήσιος έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας Κέρκυρας και οι αστυνομικοί, εκτός από το κλεμμένο δίκαννο, βρήκαν ακόμη στην κατοχή του 120 ευρώ, μία χρυσή αλυσίδα και έναν χρυσό
σταυρό που ερευνάται αν αποτελούν τη λεία του από άλλη διάρρηξη. Ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.

Ύποπτοι για διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας θεωρούνται και δυο Έλληνες ηλικίας 32 και 34 χρόνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας όταν, μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν ένας κόφτης μετάλλων, τρία κατσαβίδια, δύο ζευγάρια μάλλινα γάντια και μία κουκούλα. Οι ύποπτοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη και για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς είχαν μαζί τους τρία μαχαίρια συνολικού μήκους 22, 23 και 23 εκατοστών!
Keywords
Τυχαία Θέματα