Κύπελλο Βραζιλίας: Φοβού τους οπαδούς

08:40 11/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Παλμέιρας μετά το 6-0 του πρώτου αγώνα δεν έχει σε τίποτα να ελπίζει...
αντίθετα έχει πολλά να φοβάται. Οι οπαδοί της έχουν εξαγριωθεί και ο φόβος των επεισοδίων είναι ορατός.


Αντίθετα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Σεάρα με την Φλαμένγκο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ.


ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

*Α΄ Αγώνας: Κοριτίμπα – Παλμέιρας 6-0: Με τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο η Κοριτίμπα μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό.
*Ο νικητής θα αγωνιστεί με τον αντίστοιχο του ζευγαριού Φλαμένγκο – Σεάρα

Παλμέιρας: Ακόμα ψάχνει να βρει από πού της ήρθε. Τραγική σ’ όλη την διάρκεια του πρώτου αγώνα, έχασε με 6-0 και πλέον δεν ελπίζει σε τίποτα. Οι οπαδοί της είναι έξαλλοι και δημιούργησαν επεισόδια στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου, η οποία ποτέ δεν έγινε. Φοβούνται ότι στο «Πακαέμπου» θα πάνε περισσότεροι για να την γιουχάρουν, παρά για να την ενισχύσουν. Σε δύσκολη θέση και ο τεχνικός Σκολάρι, που ζήτησε μεταγραφές και λογικά θα της έχει. Τραυματίας ο βιρτουόζος μέσος Βαλντίβια, ενώ τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Ριβάλντο (καμία σχέση με τον γνωστό).

Κοριτίμπα: Μετρά 24 συνεχόμενες νίκες και προσωπικά δεν γνωρίζω καμιά άλλη ομάδα στο κόσμο, που να έχει τέτοιο απολογισμό. Βεβαίως αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία, όπου οι ομάδες έχουν περιορισμένη αγωνιστική αξία, αλλά αυτό που έκανε στην Παλμέιρας είναι μια τρανή απόδειξη των δυνατοτήτων της. Τιμωρημένοι οι μέσοι Λέο Γκάγκο και Ραφίνια, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβουν κάνει ο επιθετικός Αουρέλιο και ο αμυντικός Ελτίνιο.

ΣΕΑΡΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

*Α΄ αγώνας: Φλαμένγκο – Σεάρα 1-2: Η Φλαμένγκο έχανε τις ευκαιρίες, η Σεάρα σημείωνε τα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 για να μειώσει η Φλα ένα τέταρτο πριν το τέλος, διατηρώντας το ενδιαφέρον εν όψει του επαναληπτικού.

Σεάρα: Είναι η αγαπημένη ομάδα του Κυπέλλου. Όποιο βρίσκει τον νικάει με 2-1 και πλέον η κούπα είναι αρκετά κοντά. Καλείται να υπερασπιστεί το 1-2 του πρώτου αγώνα, στον οποίο δεν ήταν καλύτερη αλλά πήρε την σημαντική νίκη. Στο τοπικό πρωτάθλημα, κέρδισε την Γκουαρανί με 5-0 και ουσιαστικά «σφράγισε» την κατάκτηση του. Πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με την Φλαμένγκο, στο οποίο θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Γκουστάβο (τερματοφύλακας), Κλέμπερ (αμυντικός ) και τους μέσους Μότα και Ροντρίγκο.


Φλαμένγκο: Τα έχουν βάλει με την διαιτησία για την ήττα τους στο πρώτο αγώνα με την Σεάρα. Έχουν τα δίκια τους, αλλά δεν επιτρέπεται να χάνει από μια πολύ μέτρια ομάδα και να έχει φιλοδοξίες για να πάρει τον τίτλο. Οι οπαδοί τους, τους αποδοκίμασαν αλλά επιφυλάσσονται για ακόμα χειρότερη αντίδραση, αν επέλθει ο αποκλεισμός. Τουλάχιστον δεν έχει προβλήματα τραυματισμού.


Στο… ψαχνό

Η Σεάρα δεν μπορεί να μείνει στο καβούκι της και η Φλαμένγκο, οφείλει να «κυνηγήσει» τα γκολ. Οπότε Over 2,5 στο 1,99 από
Keywords
Τυχαία Θέματα