ΛΑΣΙΘΙ: Ο δήμαρχος για όλες τις δουλείες

23:51 5/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Παπατρέχας έχει γίνει ο δήμαρχος Οροπεδίου στο Λασίθι τις Κρήτης...
καθώς έχει μείνει ολομόναχος στο δήμο να κάνει όλες τις δουλειές. Δεν έχει προηγούμενο αυτό που του έχει συμβεί… Από τις 36 οργανικές θέσεις, που αναλογούν στον ορεινό δήμο, υπηρετεί σήμερα μόνο ένας υπάλληλος, ο οποίος...

εργάζεται στην οικονομική υπηρεσία. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, ο μοναδικός υπάλληλος πήρε έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και ετοιμάζεται να φύγει
με 9μηνη άδεια ανατροφής τέκνου! Έτσι ο Γιώργος Μηλιαράς έγινε από δήμαρχος κλητήρας και όχι μόνο. Εκτελεί και χρέη γραμματέως και είναι το «παιδί» για όλες τις δουλειές. Αν και οι δημότες του τον χαρακτηρίζουν «παντός καιρού», ο ίδιος δεν κρύβει την αγανάκτησή του με τη διαιώνιση του προβλήματος και υποστηρίζει ότι ο δήμος είναι λειτουργικά «νεκρός».
Ο Δήμος Οροπεδίου, μένει συχνά πυκνά κλειστός, αφού ο δήμαρχος πηγαίνει στο Ηράκλειο, την Αθήνα και τον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να τακτοποιήσει διάφορα ζητήματα, ακόμη και να ζητήσει βοήθεια από υπουργεία και φορείς. Την πικρία του για την όλη κατάσταση αποτυπώνουν οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Έθνος»: «Η κατάσταση είναι δραματική.

Έχω θέσει επανειλημμένως το πρόβλημα στους αρμόδιους των υπουργείων, αλλά φωνή βοώντος. Χρειάζομαι προσωπικό. Δεν μπορώ να λειτουργήσω». Κουράγιο δήμαρχε… Αφιερωμένο εξαιρετικά το βιντεάκι με τις περιπέτειες του θρυλικού «Παπατρέχα», με την ευχή να πάρουν τέλος τα βάσανά σας.
trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα