Λεηλασίες και νεκροί στην Αργεντινή!

08:28 22/12/2012 - Πηγή: 24wro
Σήμερα , που ο Αλέξης Τσίπρας, είναι στην Αργεντινή και κάνει επαφές με την κυβέρνηση...
για να πάρει όπως είπε ...ιδέες, έχουν ξεσπάσει πολύ σοβαρά επεισόδια στη χώρα!

Τα τελευταία 24ωρα ξέσπασαν ταραχές σε σούπερ μάρκετ και σε άλλα καταστήματα όπου πολίτες λεηλατούν ότι βρουν μπροστά τους.

Τα ξένα πρακτορεία κάνουν λόγο για τουλάχιστον 2 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες καθώς οι ταραχές έχουν επεκταθεί σε πέντε πόλεις της χώρας εκτός από το Μπουένος
Αϊρες. Τρόφιμα, ποτά αλλά και ποδήλατα και τηλεοράσεις έχουν πέσει στα χέρια αγνώστων μετά τις λεηλασίες με την αστυνομία να αδυνατεί να περιορίσει προς το παρόν τα επεισόδια. Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην πόλη Μπαριλότσε, στα δυτικά, στην Ρεσιστένσια, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, στην Ροσάριο, όπως και στις Καμπάνα και Σάρατε, που είναι και οι δύο στην επαρχία του Μπουένος Άιρες.Μέχρι στιγμής οι αρχές κάνουν λόγο για δύο γυναίκες νεκρές, σαράντα πέντε τραυματίες οι είκοσι πέντε αστυνομικοί και περισσότερες από 193 συλλήψεις.

Το ..."αστείο" είναι πως ο Τσίπρας είναι εκεί σε όλα αυτά τα γεγονότα που επιμελώς δεν θέλει να προβάλλει. Μάλιστα έχει πει ότι έχει πάει στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, για να πάρει ..ιδέες.

Αλήθεια θα πάρει κάποιο μάθημα; Και θα δώσει εντολή να βγει κάποια ανακοίνωση αντί να ασχολείται το κόμμα του με την επιχείρηση στη βίλα Αμαλία;

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα