Λόγια που θυμίζουν... άλλες εποχές

22:24 17/10/2012 - Πηγή: 24wro
Φράσεις που θυμίζουν… άλλες εποχές χρησιμοποιεί ο βουλευτής...
της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, σε μία κίνηση εντυπωσιασμού, προκειμένου να εκφράσει τις… προθέσεις του κόμματός του και να αιτιολογήσει τις βίαιες πρακτικές που χρησιμοποιούν συχνά-πυκνά τα μέλη της Χρυσής Αυγής, κατά μεταναστών.

«Η επανάσταση σε αυτή τη χώρα θα έρθει στις προσεχείς εκλογές
ή στις μεθεπόμενες».

Με αυτή τη φράση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, εκτιμά ότι η Χρυσή Αυγή θα βγει πρώτη, «ίσως σε δύο με τρία χρόνια» σε μελλοντική εκλογική αναμέτρηση, όπως είπε χαρακτηριστικά, σε μία συνέντευξη στο BBC που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

Μιλώντας για την κατάσταση στην Ελλάδα, αναφέρει ότι «οι Έλληνες φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους» και συνέχισε: «Πέραν της επίθεσης που δέχονται από την ελληνική κυβέρνηση, με την υψηλή φορολόγηση και τις περικοπές στους μισθούς τους, το πρόβλημα της ανεργίας κλπ., οι Έλληνες έχουν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα της ασφάλειας, λόγω των επιθέσεων που δέχονται από τους παράνομους μετανάστες, που σκοτώνουν, βιάζουν, ληστεύουν, προκαλούν καταστροφές, κλέβουν. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση μένει άπραγη».

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι η Χρυσή Αυγή προωθεί τη βία κατά μεταναστών, ο βουλευτής του κόμματος απάντησε ως εξής: Eμείς αυτό που λέμε είναι πως πρέπει να φύγουν άμεσα από τη χώρα καθώς είναι παράνομοι. Από τη στιγμή που η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα, οι πολίτες πρέπει να βρουν τρόπους για να προστατευθούν».

Ιδιαίτερη αίσθηση κάνουν οι δηλώσεις του περί «εμφυλίου» στη χώρα μας: «Στην Ελλάδα έχουμε κατά κάποιο τρόπο εμφύλιο πόλεμο, όσοι δεν το βλέπουν, απλώς στρουθοκαμηλίζουν». Συνεχίζοντας, αναφέρεται σε «επιθέσεις από αναρχικούς σε αστυνομικά τμήματα, με θύματα αστυνομικούς, αλλά και στα γραφεία μας. Μετράμε τουλάχιστον 25 τέτοιες επιθέσεις».

«Έχουμε εμφύλιο πόλεμο», επέμεινε ο Ηλίας Παναγιώταρος, λέγοντας ότι στην Ελλάδα διεξάγονται «παράνομες διαδηλώσεις με τη στήριξη αριστερών, αναρχικών και της Πολιτείας».

«Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για ένα νέο είδος εμφύλιου πολέμου. Από τη μία θα βρίσκονται εθνικιστές όπως εμείς και άνθρωποι που θέλουν την Ελλάδα όπως ήταν πριν και από την άλλη παράνομοι μετανάστες, αναρχικοί και όλοι όσοι κατέστρεψαν την Ελλάδα πολλές φορές».
Keywords
Τυχαία Θέματα