Λογομάχησε με τον παπαράτσι η Μενεγάκη

20:30 9/6/2011 - Πηγή: 24wro
«Έλεος πια! Ακόμα και με τη μαμά μου;» είπε, δήθεν εκνευρισμένα, η γοητευτική Ελένη Μενεγάκη... στον παπαράτσο που την κυνηγούσε να της ξεκλέψει αποκλειστικές φωτογραφίες των… προσωπικών, οικογενειακών της στιγμών.

Η ωραία Ελένη εθεάθη την προηγούμενη εβδομάδα να πίνει το καφεδάκι της σε κεντρικότατο πολυτελές ξενοδοχείο των Αθηνών (μόνο 6,90 ευρώ η τιμή του καφέ) μαζί με τη μαμά της και τη θεία της, και
στη συνέχεια να κάνει βόλτα στα ακριβά καταστήματα του χώρου.

Στη βόλτα αυτή (και τη φωτογράφιση) της κυρίας Μενεγάκη δεν θα υπήρχε κάτι το μεμπτό, αν δεν είχαμε γίνει αυτόπτες (και αυτήκοοι) μάρτυρες μιας... απίστευτης φαρσοκωμωδίας.

«Έλα, είμαι εδώ από τις τρεις και σε περιμένω, όπως είχαμε πει! Θα βγεις ή θα φύγω; Κοντεύει τέσσερις!» ακούστηκε να λέει ο φωτογράφος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε.

«Τώρα, έρχομαι σε λιγάκι! Σε πέντε λεπτά είμαι εκεί!» ακουγόταν από το τηλέφωνό του η φωνή της γυναίκας που απαντούσε.

Ύστερα από λίγα λεπτά παρουσιάστηκε στην έξοδο του ξενοδοχείου το «ραντεβού» του φωτογράφου της ιστορίας μας, το οποίο δεν ήταν άλλο από την πανέμορφη τηλεπαρουσιάστρια, παρέα με δύο κυρίες.

Ο φωτογράφος, μπροστά στον κόσμο, έκανε τάχα ότι ξαφνιάστηκε από την παρουσία της εκεί και άρχισε να τραβάει γρήγορα φωτογραφίες.

Και η ωραία Ελένη, βλέποντάς τον να έχει τραβήξει σχεδόν ένα φιλμ, του έκανε, τάχα ενοχλημένη και με δυσφορία, την προαναφερθείσα σύσταση: «Έλεος, πια! Ακόμα και με τη μαμά μου;».

Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές, κυρίες και κύριοι… Με ραντεβουδάκια! Χρόνου φείδου...
Keywords
Τυχαία Θέματα