Λουίς Ενρίκε θέλει για τον πάγκο της η Ρόμα

12:05 26/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Λουίς Ενρίκε είναι ο νέος στόχος των διοικούντων της Ρόμα για την θέση του προπονητή σύμφωνα με... ρεποτράζ των ιταλικών αθλητικών εφημερίδων της Ιταλίας. Μια ακόμα υποψηφιότητα- έκπληξη για το τιμόνι του συλλόγου της Ρώμης με τον Βάλτερ Σαμπατίνι να ψάχνει εναγωνίως το επόμενο «αφεντικό» για τον πάγκο των «τζιαλορόσι».

Η αγωνία του νέου αθλητικού διευθυντή της Ρόμα για την άμεση πρόσληψη ενός ικανού τεχνικού προκειμένου να αναλάβει την ομάδα και να θέσει τις προτεραιότητες στο μεταγραφικό παζάρι.


Ηδη από την
Παρασκευή ξεκίνησε επαφές με τον προπονητή της Κιέβο, Στέφανο Πιόλι ενώ φήμες μιλούσαν και για συζητήσεις με τον Ντιντιέ Ντεσάν της Μαρσέιγ. Το θετικό με την περίπτωση του Ισπανού προπονητή της 2ης ομάδας της Μπαρτσελόνα είναι πως έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής καθώς επιθυμεί να τεστάρει τις δυνάμεις του σε ομάδα που θα μετέχει σε ένα δυνατό πρωτάθλημα.


Βλέπετε… βαρέθηκε να περιμένει τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αποχωρήσει από τους Καταλανούς και ψάχνει νέες εμπειρίες για να εμπλουρτίσει το βιογραφικό του.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα