Μ. Χαρακόπουλος: Λυτρωτικές οι εκλογές

17:40 13/7/2011 - Πηγή: 24wro
«Οι εκλογές αυτή την ώρα μπορεί να είναι λυτρωτικές και για την ένταση…
που υπάρχει σε επίπεδο κοινωνίας. Μια κοινωνία που είναι αγανακτισμένη και οργισμένη γιατί βλέπει ότι την κορόιδεψε αυτή η κυβέρνηση, της υποσχέθηκε ότι “λεφτά υπάρχουν” και την επομένη των εκλογών προχώρησε στην πιο βίαιη μείωση μισθών, συντάξεων, στην πιο άγρια φοροκαταιγίδα που έζησε ποτέ η χώρα.», σημείωσε ο Γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού
της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στο Ραδιόφωνο του 9.
Το γαλάζιο στέλεχος, μίλησε για κυβέρνηση σκορποχώρι, λέγοντας πως πριν λίγες ημέρες η κυβέρνηση έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο ενώ εάν πίστευε ότι δεν μπορεί να πετύχει το στόχο των 50 δις έπρεπε να διαπραγματευτεί και όχι τώρα να λέει πως ο στόχος δεν είναι εφικτός.
Για την επιλεκτική χρεοκοπία
«Πραγματικά είναι απορίας άξιον: Μέχρι πρότινος, υποτίθεται ότι όλες αυτές οι θυσίες στις οποίες έχει υποβληθεί ο ελληνικός λαός, εδώ και 22 μήνες, στόχο είχαν να αποφύγει η χώρα τη χρεοκοπία. Μάλιστα, πριν 10 μέρες ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο με αυτό το δίλημμα: ή ψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο ή αλλιώς επέρχεται χρεοκοπία της χώρας. Χτες είδαμε τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, τον κ. Βενιζέλο, να επιχειρεί να εξωραΐσει τη χρεοκοπία, να εμφανίζεται ωσάν να προετοιμάζει το κλίμα για την επιλεκτική χρεοκοπία», σημείωσε δίνοντας και το στίγμα του τι θα πει σήμερα το απόγευμα, ο Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

newsbomb
Keywords
Τυχαία Θέματα