Μ. ΣΗΦΑΚΗΣ: Η Εθνική τα καταφέρνει στα δύσκολα

23:01 2/12/2011 - Πηγή: 24wro
Την πεποίθησή του για καλή πορεία της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2012...
εξέφρασε ο Μιχάλης Σηφάκης με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο τερματοφύλακας του Άρη μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και αναφέρθηκε στην κλήρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και στον τραυματισμό του.
«Ίσως να προτιμούσα μεγαλύτερους αντιπάλους γιατί η πρόκληση είναι μεγαλύτερη και η ικανοποίηση μεγαλύτερη όταν έρχεται η νίκη. Στην προκειμένη περίπτωση
κληρωθήκαμε σε έναν όμιλο που δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί. Αυτό πάντως δεν κάνει εύκολη την πρόκριση στην επόμενη φάση. Και χωρίς μεγάλα ονόματα, ο όμιλος είναι ανταγωνιστικός. Βέβαια ούτως ή άλλως αυτή η Εθνική έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα.
Το είχε πάντα αυτό το στοιχείο. Πάνω απ’ όλα συμπαίκτες που μπορεί να αγωνίζονται σε διαφορετικούς συλλόγους, αλλά όταν δουλεύουν για την Εθνική, έχουν κοινό στόχο, φιλοσοφία, κοινή λογική. Πολύ δύσκολα τα συναντάς στις μέρες μας.
«Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο αφού βρίσκομαι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι προβλέπει ο χρόνος αποθεραπείας. Δεν ενθουσιάζομαι, όμως υπάρχει ένα πλάνο από τον γιατρό, το οποίο πρέπει να ακολουθήσω πιστά όχι μόνο το επόμενο διάστημα. Πιστεύω τον Φεβρουάριο θα είμαι έτοιμος».
sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα