Μαχαιρώματα πάλι στις φυλακές Τρικάλων!

23:06 15/1/2012 - Πηγή: 24wro
Πέρα από κάθε λογική είναι αυτά που συμβαίνουν στις φυλακές Τρικάλων τον τελευταίο καιρό...
Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις (!) ΕΔΕ για τρεις τραυματισμούς κρατουμένων από αυτοσχέδια μαχαίρια και γίνονται έρευνες για τον τρόπο με τον οποίο φτάνουν οι λεπίδες στα χέρια τους, άλλο ένα αιματηρό περιστατικό έστειλε ένα αλλοδαπό στο νοσοκομείο!

Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ένας 30χρονος Αλβανός που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε τραυματίσει με μαχαίρι έναν ομοεθνή του κρατούμενο! Ένας 27χρονος Αλβανός ανέλαβε να πάρει
εκδίκηση για το τότε θύμα και κατά την διάρκεια του προαυλισμού των κρατουμένων επιτέθηκε στον 30χρονο και τον τραυμάτισε στα πλευρά και την κοιλιακή χώρα με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι!

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ ο 27χρονος δράστης συνελήφθη και πάνω του κατασχέθηκε το μαχαίρι που είχε μήκος λεπίδας πέντε εκατοστών. Ο νεαρός κρατούμενος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων και άλλη μια ΕΔΕ θα ξεκινήσει, ως την… επόμενη συμπλοκή!

«Μπάτε σκύλοι αλέστε», όμως, είναι και οι φυλακές το Μαλανδρίνου στην Φωκίδα, όπου εντοπίστηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ένας ποινικός κρατούμενος για ληστείες τραπεζών να έχει στο κελί του… υπολογιστή με τηλεόραση plasma και δισκέτες! Στις φυλακές διατάχθηκε έρευνα για να εξακριβωθεί πώς έφτασαν στα χέρια του τα αντικείμενα, που κατασχέθηκαν και εστάλησαν στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα