Μαντσίνι μάζεψε το γιο σου πρώτα!

11:15 1/10/2011 - Πηγή: 24wro
Δεν προλάβαμε να γράψουμε ότι στην κόντρα Μαντσίνι - Τέβες ήρθε η ολική ανατροπή…
με το πάνω χέρι να έχει πλέον ο Κάρλος Τέβες και μετά το άδειασμα του προπονητή από τους παίκτες, ήρθε άλλο ένα πισώπλατο μαχαίρωμα από το εσωτερικό της ομάδας! Ο γιος του Μαντσίνι είχε αρνηθεί να αγωνιστεί ως αλλαγή!

Ένα περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο σε ματς των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι και είχε θαφτεί καλά μέχρι σήμερα, ήρθε ξαφνικά στο προσκήνιο και επιβεβαιώθηκε και επίσημα! Ο Φίλιπο Μαντσίνι σε αγώνα των ακαδημιών της Σίτι κλήθηκε
από τον προπονητή του να αρχίσει ζέσταμα και να περάσει ως αλλαγή στον αγώνα με την Λίβερπουλ στο 80΄ με τον παίκτη να αρνείται. Ο λόγος είναι ότι δεν ξεκίνησε ούτε ως βασικός, αλλά ούτε μπήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο!

Η είδηση αυτή διέρρευσε μέσα από την ομάδα επίτηδες και προκάλεσε σάλο στο εσωτερικό της Σίτι, όχι τόσο για την είδηση αυτή καθ’ αυτή, όσο κυρίως ότι μοιάζουν όλοι πλέον στους «πολίτες» να παίρνουν το μέρος του Τέβες!

Ο μάνατζερ του παίκτη πάντως, που αποτελεί και μάνατζερ του Ρομπέρτο Μαντσίνι, τόνισε ότι το περιστατικό δεν το γνώριζε ο προπονητής της Σίτι και πατέρας του ποδοσφαιριστή και το έμαθε και αυτός προς έκπληξή του τώρα. Μάλλον πλέον θα… μαλάκωσε κάπως με τον Τέβες.
Keywords
Τυχαία Θέματα