Μαντσίνι: Μία συγνώμη θα έφτανε για τον Τέβεζ

18:56 18/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε ότι παρά την άσχημη συμπεριφορά του…
ο Κάρλος Τέβεζ παραμένει ένας σπουδαίος επιθετικός.
Από την πρώτη στιγμή που ο Κάρλος Τέβεζ αποφάσισε να μην μπει στον αγωνιστικό χώρο της «Αλιάντζ Αρένα» για την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε όλη την καλή διάθεση να συγχωρέσει τον Αργεντινό επιθετικό.
Παρόλα αυτά, ο Τέβεζ δεν μπήκε στον κόπο να ζητήσει ούτε συγνώμη για την συμπεριφορά του, κάτι που επανέλαβε ο Ιταλός τεχνικός στα Μέσα
της πατρίδας του.
«Πάντα σκέφτομαι το καλό της ομάδας και τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά στην «Corriere Dello Sport». «Όλοι κάνουμε λάθη και κάθε λάθος διορθώνεται. Όλα θα είχαν τελειώσει αν ζητούσε συγνώμη, αλλά δεν ήθελε να το κάνει».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πλέον όλα εξαρτώνται από την ομάδα με το τι θα γίνει. Εγώ σκέφτομαι μόνο την ομάδα και για εμένα ο Τέβεζ παραμένει ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής».
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Μάριο Μπαλοτέλι. «Πιστεύω ότι πραγματικά έχει αλλάξει, παρά του ότι για τον συγκεκριμένο παίκτη δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος. Συμπεριφέρεται σαν πραγματικός επαγγελματίας και αν διατηρηθεί έτσι μπορεί να γίνει σαν τους Μέσι και τον Ρονάλντο», κατέληξε ο Μαντσίνι.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα