Μαραθώνιος ποτού από Νοβίτσκι

17:15 28/6/2011 - Πηγή: 24wro
Το ότι χρειάστηκε… μαραθώνιο τριών εβδομάδων ποτού, για να ξεπεράσει τους χαμένους τελικούς... του 2006, αποκάλυψε ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Ο Γερμανός super star, ξεκαθάρισε πάντως πως… αυτή τη φορά αν και θα έπρεπε να το γιορτάσει με τον ίδιο τρόπο, δεν μπορεί, καθώς είναι πλέον πιο μεγάλος σε ηλικία και περισσότερο… ώριμος.
Αρχικά, ο Νοβίτσκι, ρωτήθηκε για το πώς είναι να βλέπει κανείς άγνωστο κόσμο να… πίνει στην υγειά του, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον… μεγάλο
του πόνο για την απώλεια του πρωταθλήματος του 2006: «Είναι κάτι ξεχωριστό. Ο κόσμος γνωρίζει έτσι το τι σημαίνει για μένα. Είδαν όλοι το πόσο άσχημα ήμουν μετά την απώλεια του τίτλου, αφού απλά ταξίδεψα σε ολόκληρο τον πλανήτη για να ξεφύγω από αυτό. Χρειάστηκα τρεις εβδομάδες μαραθωνίου ποτού για να συνέλθω! Πιστεύω όμως ότι μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς, ο κόσμος είδε ότι το άξιζα αυτό. Δικαιώθηκε η δουλειά τόσων χρόνων».
«Το αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι τώρα που θα έπρεπε να κάνω το ίδιο για να το γιορτάσω, δεν μπορώ. Είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία και πιο ώριμος πλέον. Πιστεύω πάντως πως περισσότερα πάρτι κάναμε το 2006, όταν χάσαμε τον τίτλο, στην προσπάθειά μας να το ξεχάσουμε, παρά τώρα που τον πήραμε», τόνισε ο Γερμανός για τα… πάρτι, για να συμπληρώσει: «Περάσαμε ορισμένες εκπληκτικές νύχτες του 2006. Πάρτι και πάλι πάρτι. Όλα αυτά, για να ξεχαστούμε. Τέλειωσε το όλο σκηνικό στο Λας Βέγκας, μετά από τρεις έντονες εβδομάδες. Τώρα είναι διαφορετικά, είμαι 33 πλέον. Κάναμε ορισμένα καλά ξενύχτια, όμως όχι έτσι. Μετά από κάθε ξενύχτι, ήθελα μια μέρα ξεκούρασης για να συνέλθει το σώμα μου. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια ζωή όταν μεγαλώνεις. Σίγουρα πάντως θα δουλέψω σκληρά στην Γερμανία το καλοκαίρι».
Αξίζει να αναφερθεί πως το κλίμα που προέκυψε μετά από αυτή τη συνέντευξη, θέλει τον Ντιρκ Νοβίτσκι έτοιμο να ενισχύσει και πάλι την Εθνική Γερμανίας, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση. Όλα θα κριθούν στο τέλος, με τον πολύπειρο πρωταθλητή, να αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του για τη συνέχεια των διακοπών του.

sportaction.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα