Μαρινάκης: Θέλω τον Πιζάρο

20:00 26/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε με τον Γενικό Διευθυντή της Ρόμα, Τζαν Πάολο Μοντάλι ...
και τον ενημέρωσε πως θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό τον Νταβίδ Πιζάρο. Αποφασισμένος ο πρόεδρος. Δείτε σε βίντεο τον ποδοσφαιριστή εν δράσει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γενικό Διευθυντή της Ρόμα, Τζαν Πάολο Μοντάλι, με τον οποίο διατηρεί εδώ και χρόνια άριστες σχέσεις και τον ενημέρωσε πως θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό τον Χιλιανό μέσο των "Τζαλορόσι", Νταβίδ Πιζάρο, ώστε να ενισχύσει το ερυθρόλευκο ρόστερ ενόψει Champions League για την επόμενη σεζόν. Αποφασισμένος ο πρόεδρος για να ολοκληρώσει σύντομα την μεταγραφή, έχοντας αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Ο Ολυμπιακός ψάχνει για έναν δημιουργικό χαφ στον άξονα, στο στυλ του Αριέλ Ιμπαγάσα και όπως φαίνεται έχει κατασταλάξει στον έμπειρο 31χρονο (11/9/1979) μέσο της Ρόμα, Νταβίδ Πιζάρο, για τον οποίο έχει πολύ καλή γνώμη ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει εισηγηθεί για την μεταγραφή του. Ο Χιλιανός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως και το 2013, η Ρόμα δεν δείχνει να έχει πρόβλημα ώστε να τον παραχωρήσει , αρκεί, να ικανοποιηθεί οικονομικά, βέβαια, όπως και ο παίκτης που έχει υψηλό κασέ.


Οι σχέσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρόμα, πάντως, είναι πολύ καλές, λόγω ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει φιλική σχέση με τον νυν Γενικό Διευθυντή των "τζαλορόσι", Τζαν Πάολο Μοντάλι, τον οποίο και ενημέρωσε επίσημα πως ενδιαφέρεται να αποκτήσει άμεσα τον Νταβίδ Πιζάρο. Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ έχει τον τρόπο του, "παλεύει" για την υπόθεση και υπάρχει αισιοδοξία πως θα επέλθει συμφωνία για την μεταγραφή ανάμεσα στους δύο συλλόγους.


Το θέμα, όμως, είναι να δώσουν τα χέρια Ολυμπιακός και Πιζάρο, καθώς ο Λατινοαμερικανός μέσος έχει πολύ υψηλές ετήσιες οικονομικές αποδοχές που φτάνουν κοντά στα 3.000.000 ευρώ (!) και σίγουρα ο παίκτης θα χρειαστεί να ρίξει το κασέ του για να έρθει στον Πειραιά. Προς το παρόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, "ψήνει" τον Τζαν Πάολο Μοντάλι ώστε να δώσει την συγκατάθεση του για να προχωρήσει η υπόθεση και στη συνέχεια θα πάρουν σειρά και οι επαφές με τον Χιλιανό χαφ.


Δείτε σε βίντεο τον Πιζάρο εν δράσει:
Keywords
Τυχαία Θέματα