Μαθήματα φιλιού

19:42 3/5/2012 - Πηγή: 24wro
Νομίζατε πως ξέρετε τα πάντα περί φιλιού; ...

Υπάρχει μια περίοδος στη σχέση που όσο και αν θέλετε τον άλλο πλέον δεν υπάρχει η ίδια επιθυμία και το ίδιο πάθος όταν φιλιέστε. Βλέπετε το φιλί παίζει διερευνητικό ρόλο και με την ανταλλαγή υγρών και DNA είναι σαν να εξερευνάτε και να μαθαίνετε εσείς αυτόν και αυτός εσάς.

Όμως, πέρα από το διερευνητικό του ρόλο με το φιλί αυξάνετε και τη λίμπιντό σας καθώς το σάλιο περιέχει τεστοστερόνη που θα ξυπνήσει το ζώο μέσα σας. Πως, λοιπόν, θα δώσετε νέα
πνοή στην περπατημένη οδό του κλασικού φιλιού;

Αρχικά ακολουθήστε τα βήματα του Mickey Roorke στις 9 ½ εβδομάδες και φάτε μια φράουλα πριν αρχίσετε να φιλάτε τον καλό σας. Θα ξυπνήσουν οι υποδοχείς γεύσεις σας και μια νέα εμπειρία θα σας περιμένει. Από την άλλη μπορείτε να δοκιμάσετε ένα balm με εκχύλισμα μέντας πριν ακουμπήσετε τα χείλη σας σε αυτά του συντρόφου σας και να δουλέψετε με την αναπνοή σας «παίζοντας» με το κρύο και το ζεστό –μόνο μην κατέβετε στην επίμαχη περιοχή του γιατί θα τον «καυτηριάσετε» και όχι ευχάριστα.

Δοκιμάστε να πιπιλίσετε το άνω χείλος του ενώ εκείνος δαγκώνει το κάτω δικό σας. Θα προσπαθήσει αμέσως να προχωρήσει σε γαλλικό φιλί αλλά μην τον αφήσετε, παρά μόνο όταν ανταλλάξετε ρόλους στην παραπάνω «διαδικασία» αρκετές φορές.

Τέλος, προσθέστε λίγο πόνο στο παιχνίδι. Με τα προκαταρτικά εκκρίνονται ενδορφίνες που λειτουργούν ως φυσικά παυσίπονα στο σώμα. Χρησιμοποιήστε τα δόντια σας ελαφρά και τραβήξτε του με το χέρι τα μαλλιά, πιάστε τον ελαφρά από τον λαιμό και ασκήστε πιέσεις με τη γλώσσα σας. Σε αυτό το παιχνίδι κυριαρχίας θα βγείτε και οι δύο κερδισμένοι.

Queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα