Με δάκρυα είπε το αντίο η Βίσση στον πατέρα της

18:07 16/5/2012 - Πηγή: 24wro


Εμφανώς καταβεβλημένη, με δάκρυα στα μάτια και χαϊδεύοντας την σορό, αποχαιρέτισε η Άννα Βίσση τον αγαπημένο της πατέρα, Νέστορα, που ...
κηδεύτηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Λάρνακα.

Η οικογένεια Βίσση, μαυροφορεμένη, έφτασε στην εκκλησία της Παναγίας της Χρυσοπολίτισσας περίπου στις 13:30, προκειμένου να δεχθούν τα συλλυπητήρια συγγενών και φίλων. Στην ίδια εκκλησία, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr,
ο Νέστορας Βίσσης παντρεύτηκε την σύζυγό του, ενώ ο τόπος της ταφής του ήταν η τελευταία του επιθυμία.

Με μάτια βουρκωμένα και υποβασταζόμενη πλησίασε την σωρό του άνδρα που αγάπησε η μητέρα της Άννας, Σοφούλα, ενώ συντετριμμένες ήταν και οι αδερφές της τραγουδίστριας, Λία και Νίκη. Μάλιστα, η μοίρα επεφύλαξε τραγικό παιχνίδι στη Λία, η οποία κήδευσε τον πατέρα της την ημέρα των γενεθλίων της!

Το τελευταίο «αντίο» στον Νέστορα Βίσση, που έφυγε από την ζωή το βράδυ της Παρασκευής σε ηλικία 82 ετών και μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας, έσπευσαν να πουν η εγγονή του και κόρη της Άννας, Σοφία Καρβέλα, που έφτασε στην Κύπρο από την Αμερική, αλλά και η κόρη της Νίκης, η τραγουδίστρια Βέρα Μπούφη.

Παρόντες στην νεκρώσιμη ακολουθία ήταν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, ενώ στο πλευρό της Άννας έσπευσαν οι συνάδελφοί της Κωνταντίνος Χριστοφόρου και Στέλλα Γεωργιάδου.

Λίγο μετά τις 16:00, ο Νέστορας Βίσσης έφτασε στην τελευταία του κατοικία, ενώ η οικογένεια ζήτησε, αντί για στεφάνια, να δοθούν χρήματα για το ανακουφιστικό ίδρυμα «Αροδαφνούσα» και για το Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα