Με Κοντρέρας και… Πίνο!

13:40 12/11/2012 - Πηγή: 24wro
Δύο νέα πρόσωπα περιελάμβανε το σημερινό, ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού στο Ρέντη...
Ο λόγος για τον Πάμπλο Κοντρέρας και τον Πίνο.

Ο πρώτος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, μετά την απουσία του από την ενεργό δράση λόγω ενός αιματώματος στο πόδι που τον είχε ταλαιπωρήσει.
Ο δεύτερος έκανε για πρώτη φορά προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες
του, δείχνοντας ότι μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμό και μπαίνει στο… κλίμα του Ολυμπιακού.
Και οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν από την αρχή στο πρόγραμμα, έκαναν όλες τις ασκήσεις, ενώ μάλιστα αγωνίστηκαν και στο δίτερμα, στο οποίο ήταν και συμπαίκτες, στην πλευρά των «κόκκινων».
Ο Πίνο έδειξε ότι είναι ακόμη σε στάδιο προσαρμογής, κάτι απολύτως λογικό, αν και έκανε ωραίες ενέργειες με την μπάλα στα πόδια. Μάλιστα, είχε έναν ωραίο συνδυασμό με τον Τζιμπούρ, ο οποίος του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει ένα εξαιρετικό σουτ, στο οποίο αντέδρασε σωστά ο Χουτεσιώτης (προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα), διώχνοντας οριακά την μπάλα σε κόρνερ.
Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο, εκεί αναγράφονται μόνο τα ονόματα του Κώστα Μανωλά και του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
Ο πρώτος ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας, όμως οι ενοχλήσεις που νιώθει ακόμη στη δεξιά κνήμη, του στερούν τη δυνατότητα παραμονής του εκεί, με αποτέλεσμα ο Έλληνας σέντερ μπακ να επιστρέφει στο Ρέντη. Θα προφυλαχθεί και τις επόμενες ημέρες, κάνοντας συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπείες, ώστε να είναι έτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, υπό την επίβλεψη του γιατρού του Ολυμπιακού, κ. Χρήστου Θέου και του γυμναστή της ομάδας, κ. Χρήστου Μουρίκη.
Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αφού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους «χάρισε» τη μέρα, δίνοντάς τους ρεπό. Θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους την Τετάρτη το απόγευμα, στις 16:30, οπότε έχουν ξανά ραντεβού στο Ρέντη, για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της ενδέκατης αγωνιστικής της Superleague με αντίπαλο την Κέρκυρα.Πηγή:

woop.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα