Με προσκλήσεις ο τελικός Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

06:57 29/3/2012 - Πηγή: 24wro

Με ονομαστικές προσκλήσεις και χωρίς εισιτήρια...

θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, που είναι προγραμματισμένος για τις 7 Απριλίου στην Πρέβεζα.

Ένα παιχνίδι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού πάντα κρύβει κινδύνους για επεισόδια, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τελικό Κυπέλλου. Έτσι, η ΕΟΠΕ φρόντισε να πάρει τα…
μέτρα της. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών που είναι προγραμματισμένος για τις 7 Απριλίου στην Πρέβεζα, θα γίνει με ονομαστικές προσκλήσεις (με αναγραφή της αστυνομικής ταυτότητας) από την ΕΟΠΕ σε αθλητές και αθλήτριες ομάδων βόλεϊ της ΕΣΠΕΔΕ, σε μαθητές σχολείων, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στον Δήμο Πρέβεζας.
Σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα δοθούν από 20 ονομαστικές προσκλήσεις για τους φίλους της ομάδας, 15 για συγγενείς αθλητριών και προπονητικού τιμ και 5 VIP για τα μέλη των διοικήσεων και τους προσκεκλημένους τους. Όλες οι προσκλήσεις θα έχουν αριθμό δελτίου ταυτότητας και θα γίνει έλεγχος και ταυτοποίηση κατά την προσέλευση στο γήπεδο.
Επίσης, σε ό,τι αφορά τις προσκλήσεις που θα πάρουν οι ομάδες, κάθε κατηγορία θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά (χρώμα, γραμματοσειρά κλπ) και ανά κατηγορία θα καθίσουν σε διαφορετικό σημείο στις εξέδρες του γηπέδου.
Σημειώνεται επίσης πως αν οι 15 προσκλήσεις για συγγενείς και οι 5 των VIP δεν καλυφθούν από μία ομάδα, δεν μπορούν να αντικατασταθούν με προσκλήσεις για τους φίλους της ομάδας, απλά θα μειωθεί ο συνολικός αριθμός (αντί για 40 θα πάρουν λιγότερες).
Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν κατά την σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων με την Αστυνομία, η οποία και θα εγκρίνει το τελικό πλάνο διάθεσης των προσκλήσεων.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα