Με το σταγονόμετρο τα μπάνια των υπουργών Οικονομικών

15:36 10/7/2011 - Πηγή: 24wro
Οι ζυμώσεις για το ελληνικό χρέος θα συνεχιστούν αναγκαστικά μέσα στο καλοκαίρι, ελληνικού... δράματος, όπως το αποκαλούν οι σχολιαστές, καθώς δύσκολα θα υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία για το νέο πακέτο στην Ελλάδα στο αυριανό Eurogroup.
Στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1 ο γάλλος υπουργός Οικονομικών
Φρανσουά Μπαρουάν το είπε ξεκάθαρα. «Περάσαμε το στάδιο χορήγησης της 5ης δόσης και τις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσουμε διάλογο για το επόμενο σχέδιο στήριξης της Ελλάδας». Στο ερώτημα του δημοσιογράφου, πότε θα είναι έτοιμο, ο Μπαρουάν απάντησε: «Πιθανότατα το Σεπτέμβριο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο».
Tα «μπάνια» των 17 υπουργών Οικονομικών θα γίνουν με το σταγονόμετρο φέτος.
Ήδη, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα κάνει σπαστές διακοπές, όπως άφησε να εννοηθεί πηγή του υπουργείου του, ο δε γάλλος ομόλογός του, Φρανσουά Μπαρουάν, προτίθεται να ακολουθήσει την προτροπή του προϊσταμένου του προέδρου Σαρκοζύ. «Οι πολιτικοί», είπε, «δεν κάνουν διακοπές, απλά αναπαύονται».
Το ίδια προτροπή άλλωστε έχει δώσει και ο Γιώργος Παπανδρέου στους υπουργούς του πόσο μάλλον στον κ. Βενιζέλο που τρέχει και δεν φτάνει με την ελληνική κρίηση…

newscode.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα