Μεγάλη ελληνική συμμετοχή στο Άμστερνταμ

17:43 14/3/2012 - Πηγή: 24wro
Μεγάλη θα είναι η ελληνική συμμετοχή... της κολυμβητικής ομάδας που θα λάβει μέρος σε μίτινγκ στο Άμστερνταμ.Από 28 αθλητές θα απαρτίζεται η ελληνική αποστολή που θα λάβει μέρος στο κολυμβητικό μίτινγκ που διεξάγεται στο Άμστερνταμ από την Παρασκευή έως την Κυριακή. Από τις ελληνικές συμμετοχές ξεχωρίζουν αυτές των Στέφανου Δημητριάδη, Παναγιώτη Σαμιλίδη και Ανδρέα Βαζαίου (οι οποίοι μεταβαίνουν στην Ολλανδία με έξοδα της ΚΟΕ), καθώς και των Χρήστου Κατραντζή, Θεοδώρας
Γιαρένη, Δημήτρη Χασιώτη, Γιάννη Καρπουζλή, Σάββα Κουγιουμτζόγλου, Μαρίας Μιχαλάκα, Κώστα Μαρκόζη και Άννας Ντουντουνάκη.
Στο Άμστερνταμ θα αγωνιστούν ακόμη οι Γιώργος Συριανός, Γιάννης Τσαντίλας, Γιώργος Τοπχαναλής, Νίκος Μανουσάκης, Δωροθέα Ιωαννίδου, Ελένη Βασιλειάδου, Λυδία Μουσλέχ, Αλεξία Χριστοδουλοπούλου, Νίκος Ντάσης, Απόστολος Συνοδινός, Πέτρος Κατσαμπάνης, Αργυρή Παπαδοπούλου, Αννα-Μαρία Δεληγκάρη, Μαρία-Θάλεια Δρασίδου, Μαριάννα Λέτσιου, Δημήτρης Γιαννάκης, Βασίλης Καλαμπόκης.
Σημειώνεται ότι την Κυριακή εκπνέει η προθεσμία επίτευξης των ορίων που έχει θέσει η ΚΟΕ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης του Ντέμπρετσεν.
Υπενθυμίζεται ότι ως τώρα όρια έχουν πιάσει οι Γιάννης Δρυμωνάκος, Αρης Γρηγοριάδης, Στέφανος Δημητριάδης, Γιάννης Καλάργαρης, Νόρα Δράκου, Κρίστελ Βουρνά και Μαριάννα Λυμπερτά, ενώ οι Παναγιώτης Σαμιλίδης, Ανδρέας Βαζαίος και Κριστιάν Γκολομέεφ έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό, χάρη στα μετάλλια που κατέκτησαν πέρυσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων της Λίμα. Στο Ντέμπρετσεν λογικά θα πάει και ο Φώτης Κολιόπουλος, που έχει πλησιάσει πολύ κοντά στο όριο πρόκρισης στα 50μ. πεταλούδα.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα