Μένει...Ελλάδα ο Σισέ

05:05 9/7/2011 - Πηγή: 24wro

Στην Ελλάδα θα μείνει ο Τζιμπρίλ Σισέ...



ο οποίος δεν είναι εντός της αποστολής του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει στη Γερμανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η εξέλιξη αυτή, επιβεβαιώνει απόλυτα τα σενάρια που θέλουν τον παίκτη να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την Λάτσιο, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να τον θέλουν στην Αθήνα,
προκειμένου το ταξίδι για τη Ρώμη να είναι… εύκολο.
Αξίζει να αναφερθεί πως στην περίπτωση που κάτι… στραβώσει με την Λάτσιο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα δώσουν άμεσα εντολή, προκειμένου ο παίκτης να ταξιδέψει και να ενσωματωθεί στην αποστολή του «τριφυλλιού», συνεχίζοντας την προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μέχρι να βρεθεί η επόμενη ομάδα που θα ικανοποιήσει οικονομικά τόσο τον παίκτη όσο και τους «πράσινους».

Την 27μελή αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Τζόρβας, Κοτσόλης, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Νίνης, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πλεσί, Ιωαννίδης, Βύντρα, Λέτο, Καρνέζης, Μπιέρσμιρ, Φουρλάνος, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Δημούτσος, Μούν, Λεοντίου, Μπουσόνγκ.
Η έκπληξη πάντως, προέρχεται από άλλο… τομέα. Αυτό, επειδή το παρών στην προετοιμασία της ομάδας των Ανδρών, θα δώσει και ο Γιάννης Βονόρτας. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, που εργάζεται στο τεχνικό τιμ των Ακαδημιών, θα παρακολουθήσει για 15 ημέρες τις προπονήσεις της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα, κατόπιν εντολής του Γιάννη Σαμαρά.
Με αυτή την κίνηση, οι «πράσινοι» θέλουν να πετύχουν την καλύτερη δυνατή συνεργασία ανάμεσα σε Επαγγελματική και ομάδα νέων, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να είναι εξοικειωμένοι με το πρόγραμμα που ακολουθούν οι επαγγελματίες και να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα… μετάβασης.

http://www.sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα