Μετά την τρίτη αποτυχημένη διάρρηξη συνελήφθησαν!

14:26 18/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις του κλέφτη! ...
Οι δυο Έλληνες επίδοξοι διαρρήκτες που προσπάθησαν να χτυπήσουν τρία σπίτια στην Δράμα, αποδείχθηκαν εντελώς… ακατάλληλοι γι’ αυτή την δουλειά, καθώς απέτυχαν σε όλες τις απόπειρές τους! Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνελήφθησαν!
Ένας περίοικος είδε στην τελευταία τους προσπάθεια, τους δυο δράστες ηλικίας 35 και 36 χρόνων και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας. Οι… παρ’ ολίγον διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή με ένα αυτοκίνητο, αλλά γρήγορα εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και πάνω
τους βρέθηκαν ένα κατσαβίδι, μία μάλλινη κουκούλα και τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 2,2 γραμμαρίων.
Στην προανάκριση, οι δύο δράστες ομολόγησαν ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν άλλα δυο σπίτια στην Δράμα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, κατηγορούμενοι για απόπειρες κλοπών και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Σχεδόν τρεις μήνες μετά την διάρρηξη στο σπίτι ενός 39χρονου σε χωριό του δήμου Σκάλας Λακωνίας, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων τσιγγάνων ηλικίας 14 και 16 χρόνων! Οι πιτσιρικάδες είχαν σπάσει το τζάμι και είχαν κλέψει κοσμήματα, τα οποία όμως δεν βρέθηκαν.
Η χρυσή αλυσίδα που είχε στο λαιμό του ένας 30χρονος στα Ιωάννινα «γυάλισε» σε έναν 25χρονο Πολωνό, που τον ακινητοποίησε και του την άρπαξε μαζί με όσα χρήματα είχε πάνω του! Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να τον βρουν και να τον συλλάβουν, έχοντας ακόμη πάνω του την κλεμμένη αλυσίδα.


Keywords
Τυχαία Θέματα