Μετά το τσουχτερό κρύο, ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία!

06:12 9/11/2012 - Πηγή: 24wro

Μετά το τσουχτερό κρύο και τις βροχές των τελευταίων ημερών, ο καιρός αλλάζει διάθεση και φτιάχνει! ...

Για σήμερα Παρασκευή 9 Νοεμβρίου αισθητή ψύχρα τις πρωινές ώρες και σταδιακή εξασθένηση των ενισχυμένων βοριάδων.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς έως μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό, με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις
από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 19 στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 6 και στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ και τη νύχτα στα δυτικά θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς.

Στο βορειοανατολικό Αιγαίο, τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις.

Την Κυριακή στο βόρειο Αιγαίο, τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές μέχρι το μεσημέρι.

Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα