Μια νέα ερωμένη για τον Kennedy!

05:21 8/2/2012 - Πηγή: 24wro

Ήταν ενας από τους πιο σέξι αμερικανούς προέδρους και, από αυτά που έχουν γραφτεί και λεχθεί κατά καιρούς, από τους πλέον...

«ζωηρούς». Τώρα, σαράντα εννέα χρόνια μετά τον θάνατό του John Kennedy, μια γυναίκα σοκάρει και πάλι την Αμερική με τους ισχυρισμούς της ότι διατηρούσε σχέση μαζί του όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών και είχε τη θέση ασκούμενης στο Λευκό Οίκο.
Η Mimi Alford δήλωσε στην εφημερίδα New York Post ότι διατηρούσε επί 18 μήνες
σχέση με τον αδικοχαμένο πρόεδρο, ότι ήταν ο πρώτος της άνδρας και ότι όχι μόνο δεν τον αποκαλούσε Jack (όπως όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι), αλλά… κύριο Πρόεδρο. Και μάλιστα όλα αυτά συνέβαιναν κάτω από τη μύτη της Jackie Kennedy, μέσα στο Λευκό Οίκο!
Το άρθρο-συνέντευξη της Post αποκαλύπτει πολλές και -σε αρκετά σημεία- ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους, με την Alford να δηλώνει ότι όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 1962 (έναν περίπου χρόνο πριν τη δολοφονία του Kennedy) όταν οι διασυνδέσεις της οικογένειάς της την έβαλαν ως ασκούμενη στο Λευκό Οίκο. Εκεί γνώρισε τον Kennedy, εντυπωσιάστηκε, και δεν άργησε να βρεθεί στο κρεβάτι του.
Μια μέρα την κάλεσε στο δωμάτιο της κυρίας Kennedy όταν εκείνη έλειπε. «Παρατήρησα ότι με πλησίαζε όλο και πιο κοντά. Ένιωθα την ανάσα του στο λαιμό μου. Έβαλε το χέρι του στον ώμο μου», διηγείται η Alford. Τα υπόλοιπα, είναι πια ιστορία. Σύμφωνα, ομως, με την εφημερίδα, η νεαρή τότε ασκούμενη όχι μόνο ικανοποιούσε της ορέξεις του προέδρου, αλλά πολλές φορές αναγκάστηκε να… περιποιηθεί (όπως ήθελε να το αποκαλεί εκείνος) και άλλους άνδρες του περιβάλλοντός του!
Δεν ήταν, όμως, όλα πρόστυχα. Υπήρχαν και καλές στιγμές. Της έμαθε να φτιάχνει ομελέτα, της είχε αποκαλύψει αρκετές φορές μια ευαισθησία που δεν έδειχνε συχνά στους έξω, και κατά τη διάρκεια της κρίσης του Κόλπου των Χοίρων (στη συμπλοκή με την Κούβα, δηλαδή) της είπε «Προτιμώ να δω τα παιδιά μου κομμουνιστές παρά νεκρά», δίνοντας μια άλλη, ανθρώπινη, διάσταση στο πολεμικό δράμα που παιζόταν εκείνες τις ημέρες.
Τι ήταν αυτό που την κράτησε κοντά του; «Το γεγονός ότι με επιθυμούσε ο πιο διάσημος και ισχυρός άνδρας της Αμερικής, πολλαπλασίαζε τα συναισθήματά μου σε σημείο που δεν μπορούσα να αντισταθώ. Γι’ αυτό δεν είπα ‘όχι’ στον πρόεδρο. Αυτή είναι η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω»…

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα