Μια βουτιά πριν τον Μπαρόζο έκανε ο Γιώργος...

01:35 23/7/2011 - Πηγή: 24wro

Τα είχε λύσει όλα από πριν και ήταν χαλαρός...



Αντιστρεσσογόνες διεξόδους από την πολιτική καθημερινότητα αναζητά- δικαίως, ο (fit) έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος λίγο πριν το ιδιαίτερα κρίσιμο ραντεβού του στις Βρυξέλλες με τον Ζοζέ Μπαρόζο, σκέφτηκε να κάνει μια βουτιά -στην κυριολεξία – στο Σούνιο.


Καθοδόν πιθανότατα για το αεροδρόμιο του «Ελ. Βενιζέλος» το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο έκανε μια στάση στην παραλία του Αγίου Πέτρου στο Σούνιο λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με χθεσινό παραπολιτικό της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», η πρώτη φρουρά του πρωθυπουργού έφτασε στην παραλία με ένα κοινό Ι.Χ., έκανε την καθιερωμένη βολιδοσκόπηση του χώρου, ακολούθησε η πομπή από μοτοσυκλέτες και μέσα σε λίγα λεπτά ο Παπανδρέου έκανε την μεφάνισή του στην παραλία βγαίνοντας από το αυτοκίνητό μόνο με το μαγιό και την πετσέτα , τρέχοντας κατευθείαν για μια αναζωογονητική βουτιά στα δροσερά νερά του Σουνίου.

Με γρήγορες απλωτές κινήθηκε προς τα ανοιχτά και το πολύ σε δέκα λεπτά, βγήκε βιαστικά μπαίνοντας στο πρωθυπουργικό αυτοκίνητο όπως ήταν, με το μαγιό.

Εικάζουμε ότι στο αυτοκίνητο του ο Γιώργος Παπανδρέου διαθέτει μέρος της γκαρνταρόμπας του διότι πως αλλιώς θα προλάβαινε να εμφανιστεί στο αεροδρόμιο με το κουστούμι και να ταξιδέψει για το ραντεβού των 6 μ.μ. στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Ε.Ε.

Ούτε το μπάνιο του δεν τον αφήνουν φέτος το καλοκαίρι αυτοί οι Ευρωπαίοι να απολαύσει. Σκυλίσια (πρωθυπουργική) ζωή, όπως έγραψε και ο Γ(ιώργος) Καρ(ελιάς) στην Ελευθεροτυπία.

Keywords
Τυχαία Θέματα