ΜΙΡΑΛΑΣ: Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα γιατί παίζουν έξι παίκτες του Ολυμπιακού

18:09 29/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ως μια δυνατή ομάδα χαρακτήρισε την Εθνική Ελλάδας ο Κέβιν Μιραλάς, ενόψει του αποψινού ...
φιλικού αγώνα, ανάμεσα στην Ελλάδα και το Βέλγιο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία αρκετών παικτών του Ολυμπιακού στο ρόστερ της
Εθνικής…
Στην παρουσία των διεθνών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Κέβιν Μιραλάς, με δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΤΕ. Ο Βέλγος, ο οποίος θ’ αντιμετωπίσει απόψε (21:30) κάποιους συμπαίκτες του στους «ερυθρόλευκους», τόνισε ότι η Εθνική Ελλάδας είναι δυνατή γιατί σ’ αυτή αγωνίζονται έξι (η αλήθεια είναι βέβαια ότι στην αποστολή της Εθνικής βρίσκονται πέντε και όχι έξι όπως είπε) παίκτες των πρωταθλητών.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κέβιν Μιραλάς στην κάμερα του ΟΤΕ:
Για την Εθνική Ελλάδας, τόνισε: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι φυσιολογικό αυτό γιατί σε αυτή αγωνίζονται έξι παίκτες του Ολυμπιακού (σ.σ. γέλια). Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας».
Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους Βασίλη Τοροσίδη και Αβράαμ Παπαδόπουλο, τους οποίους θ’ αντιμετωπίσει απόψε (21:30), είπε: «Θα είναι ωραία να τους έχω απέναντι μου. Θα πρέπει να προσέξουμε τους τραυματισμούς γιατί διαφορετικά θα δημιουργηθούν προβλήματα στον Ολυμπιακό. Θα παίξουμε ήρεμα».

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα