Μόσχα καλεί Μαυροκεφαλίδη

09:00 27/6/2011 - Πηγή: 24wro
Η Σπαρτάκ Μόσχας έχει βάλει στο μάτι τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη...
και φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον διεθνή φόργουορντ που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.
Οι ιθύνοντες του ρωσικού συλλόγου αναζητούν ενίσχυση για την φροντ-λάιν της ομάδας, και ο 27χρονος άσος των «ερυθρολεύκων» φαντάζει ιδανική προσθήκη, καθώς ανέβασε τις «μετοχές» του με το καλό πρόσωπο που παρουσίασε
στο παρκέ την περασμένη σεζόν σε εγχώριες διοργανώσεις και Euroleague με την φανέλα του Ολυμπιακού. Οι Μοσχοβίτες δεν φείδονται χρημάτων και φέρονται να έχουν καταθέσει δελεαστική πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ στον Μαυροκεφαλίδη, την στιγμή που το συμβόλαιο του διεθνούς φόργουορντ με τους Πειραιώτες την τελευταία σεζόν προέβλεπε απολαβές 500.000 ευρώ.
Τα δεδομένα όσον αφορά στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα αποσαφηνιστούν μετά την συνάντηση που θα έχει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με τους διοικητικούς ηγέτες του συλλόγου τις προσεχείς ημέρες, καθώς ο Σέρβος τεχνικός θα αναλύσει στους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» τα πλάνα του ενόψει της επόμενης σεζόν. Με βάση τις επιλογές του πολύπειρου κόουτς την περασμένη χρονιά, το όνομα του Μαυροκεφαλίδη αναμένεται να βρίσκεται στη λίστα των παικτών για τους οποίους θα κάνει θετική εισήγηση, καθώς ο 27χρονος φόργουορντ αποτέλεσε την βασική επιλογή του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την θέση «4». Ο διεθνής άσος πάντως φέρεται να έχει δώσει προτεραιότητα στην παραμονή του στον Ολυμπιακό, και σύντομα αναμένεται να κληθεί από την διοίκηση των «ερυθρολεύκων» για επέκταση της συνεργασίας τους.
sportaction 
Keywords
Τυχαία Θέματα