Μουσαρά: Ο Νίνης και οι… άλλοι!

14:55 1/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Φράνσις Μουσαρά, μάνατζερ της FIFA, ανέλυσε την οικονομική κρίση...
στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όντας άριστος γνώστης του αθλήματος στην χώρα μας.
«Η οικονομική κρίση δεν έχει επηρεάσει τους μεγάλους συλλόγους, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Κατά την γνώμη ένα μεγάλο
μέρος έχει επηρεαστεί κάτι που άλλαξε και το σύστημα παραγωγής παικτών από τις ακαδημίες οι οποίοι αυξήθηκαν από το 20% στο 40%. Η ελληνική Λίγκα είναι σε καλό επίπεδο και υπάρχουν καλοί νεαροί παίκτες», δήλωσε στην ιστοσελίδα Goal.com ο Μουσαρά.
«Ο Σωτήρης Νίνης είναι ένα από τα πολλά νέα ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αγωνίζεται αρκετό καιρό αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είναι γεννημένος το 1990», σχολίασε ο γνωστός μάνατζερ.
«Έφερα τον Παπασταθόπουλο στην Ιταλία αλλά πλέον δεν συνεργαζόμαστε. Δεν ξέρω την κατάσταση και δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο», τόνισε για την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλο για το γεγονός πως δεν «έπιασε» στην Μίλαν.
Όσο για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Μιλάμε για ένα παίκτη ο οποίος είναι γεννημένος το 1991 και έχει εξαιρετική τεχνική. Στην Τσεζένα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ενώ στην Γκροσέτο αγωνίστηκε ελάχιστα. Η Τζένοα τον παρακολουθεί. Είχα συνάντηση με την διοίκηση της ομάδα για να συζητήσουμε το μέλλον του».

onsports
Keywords
Τυχαία Θέματα