Να ανακηρυχθεί το 2012 Έτος Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την Ελλάδα

22:57 4/2/2012 - Πηγή: 24wro
Μια πρόταση ευαισθησίας μας ήρθε – μέσω φίλων αναγνωστών – από τον Αμπελώνα...
Μια πρόταση που απευθύνεται στον Πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο και ζητά - να γίνει το 2012 Έτος Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την Ελλάδα.

Η πρόταση -από τον Σ.Ε.Α. Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ»- έχει σταλεί τον Αύγουστο του 2011 στον τότε Πρωθυπουργό. Στάλθηκε δε εκ νέου, με την αλλαγή της κυβέρνησης, στον νυν Πρωθυπουργό.

«Το
αίμα δεν πουλιέται, δεν αγοράζεται και… η υλοποίηση της πρότασης, δεν επηρεάζει την οικονομική μας κατάσταση ούτε και την οικονομική κατάσταση της χώρας μας ή μάλλον την επηρεάζει θετικά και… δεν χρειάζεται την έγκριση τη ΤΡΟΙΚΑΣ» σημειώνει φίλος που ευαισθητοποιήθηκε και μας την προώθησε!

Ο Πρόεδρος Σ.Ε.Α. Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ κ. Απόστολος Ι Παπαϊωάννου σημειώνει ότι «αν οι νέοι μας ενστερνισθούν την πρότασή μας και αποφασίσουν να τη στηρίξουν και να την προωθήσουν, όπως αυτοί ξέρουν και μπορούν προς κάθε κατεύθυνση, πολλά μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο στον τομέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Πατρίδα μας. Είναι, νομίζουμε, ένα θέμα για το οποίο αξίζει τον κόπο όλοι μας να προσπαθήσουμε»… Γιατί όχι; Πράγματι δεν κοστίζει -και δεν θα το …κόψει και η …τρόικα!.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα