Να κληθεί για απολογία στη Βουλή ο Παπανδρέου ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

13:23 6/12/2012 - Πηγή: 24wro
Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του Μνημονίου με την Κωνσταντοπούλου να καλεί τον Παπανδρέου για εξηγήσεις...
Νέα τροπή αναμένεται να πάρει σε λίγη ώρα η υπόθεση με της δικογραφίας Ρουμελιώτη που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή. Οι διάδρομοι της Βουλής
βουίζουν εδώ και ώρα ότι στις 14:00 οπότε και αρχίζει η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρά την απόρριψη του αιτήματός τους για εξεταστική από την Ολομέλεια θα επανέλθουν δυναμικά στο θέμα ζητώντας κλήση προς ακρόαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με θέμα τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Π.Ρουμελιώτη.

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες το θέμα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τι θα πράξουν τα κόμματα καθώς το πιθανότερο είναι το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι πριν από ενάμιση μήνα η κα Κωνσταντοπούλου είχε ζητήσει και πάλι κλήση του κ.Παπανδρέου στη θεσμών, για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ. Εκείνο το αίτημα είχε απορριφθεί καθώς στην ψηφοφορία που έγινε τότε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΚΚΕ είπα όχι, ο Ν.Τσούκαλης της ΔΗΜ.ΑΡ "παρών" ενώ υπέρ είχαν ψηφίσει μόνο ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή.

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα