«Ναι» στον Θρύλο από τον Χλεμπ!

12:55 21/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Αλεξάντερ Χλεμπ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και ο Λευκορώσος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα εμφανίζεται θετικός...
Δείτε βίντεο με όλη την καριέρα και τα γκολ του.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να καλύψει με άνεση τις τρεις θέσεις πίσω
από τον σέντερ φορ και ο οποίος ουσιαστικά θα μπορεί να «μοιραστεί» το οργανωτικό κομμάτι με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ένα από τα ονόματα που έφτασαν στα φαξ της Πλατείας Αλεξάνδρας τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, είναι αυτό του Αλεξάντερ Χλεμπ!

Ο 29χρονος Λευκορώσος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου καθώς με θητεία στις Στουτγάρδη, Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. Πρόκειται για έναν «μπαλαδόρο» από τους λίγους, ο οποίος μπορεί να κάνει τα πάντα με την μπάλα στα πόδια, είναι ταχύτατος, με τρομερή τεχνική και πνευμόνια… μαραθωνοδρόμου. Πέρα από όλα αυτά τα στοιχεία όμως, έχει και κάτι άλλο σημαντικό που ενδιαφέρει: δεν λέει «όχι» στην προοπτική του Ολυμπιακού!

Στην παρούσα φάση, η υπόθεση είναι ακόμη στις αρχές της, καθώς δεν υπάρχουν ξεκάθαρα οικονομικά δεδομένα, αν και λογικά η Μπαρτσελόνα δεν αναμένεται να ζητήσει τον ουρανό με τ’ άστρα για την παραχώρησή του. Άλλωστε ήδη τον έχει παραχωρήσει δανεικό δύο σερί χρονιές (σ.σ. πέρσι στη Στουτγάρδη, φέτος στην Μπέρμιγχαμ) καθώς δεν υπάρχει χώρος για αυτόν στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα πάντως με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που καλύπτει πλήρως τις τρεις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Λευκορώσος όσον αφορά στην ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του: παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, διεκδικεί τίτλους και μπορεί να του προσφέρει το -πιθανότατα- τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Και γι’ αυτό εμφανίζεται θετικός στην προοπτική του Θρύλου…
Keywords
Τυχαία Θέματα