ΝΔ: Εξάντληση όλων των περιθωρίων για τις επικουρικές

09:17 28/1/2012 - Πηγή: 24wro
Στη θέση της ότι πρέπει να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες χρηματοδότησης των ελλειμμάτων...
της Επικουρικής Ασφάλισης, ώστε να αποτραπούν οριζόντιες για άλλη μια φορά μειώσεις των συντάξεων, εμμένει η ΝΔ, σύμφωνα με δήλωση του τομεάρχη Εργασίας Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στις προτάσεις που υπέβαλε το κόμμα του στον υπουργό Εργασίας.

Η Νέα Δημοκρατία
πρότεινε, ανάμεσα σε άλλες προτάσεις της, την αξιοποίηση κεφαλαίων απο τυχερά παιχνίδια και του κρατικού λαχείου, ενώ θεώρησε χρήσιμη την αξιοποίηση μέρους των κεφαλαίων του Ασφαλιστικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο, ο Γιώργος Κουτρουμάνης αρνήθηκε τη συζήτηση για τις προτάσεις αυτές και επιμένει στις περικοπές των Επικουρικών Συντάξεων.

«Στις παρούσες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες επιβάλλεται η στήριξη των εισοδημάτων των συνταξιούχων. Πρέπει να συγκρατηθεί η εσωτερική ζήτηση και να διαφυλαχθεί η Κοινωνική Συνοχή», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος.

Δεν θα το καταλάβουν στην κυβέρνηση όμως. Θα συνεχίσουν την απάνθρωπη πολιτική τους που γονατίζει τον Έλληνα πολίτη, κρίνοντας πως έτσι διογκώνεται το όφελος για… τους ίδιους, απ’ ό,τι φαίνεται.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα