ΝΔ για Α.ΤΣΙΠΡΑ: Έχει στόχο να μετατρέψει την Ελλάδα σε παραγκούπολη

17:06 17/1/2013 - Πηγή: 24wro
Σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, η οποία...
με non paper που έδωσε στη δημοσιότητα κάνει λόγο για τυχοδιωκτικές πρακτικές που έχουν στόχο να μετατραπεί η χώρα σε παραγκούπολη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «την ώρα που το ΔΝΤ
έπαιρνε την πολύ σημαντική απόφαση για την Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τις θυσίες του Ελληνικού λαού, για την εκταμίευση των 3,24 δισ. ευρώ, ο εκπρόσωπος της Βραζιλίας, ήταν ο μοναδικός που απείχε από τη διαδικασία εκφράζοντας την αντίθεσή του στη συγκεκριμένη απόφαση».

Παράλληλα στο non paper γίνεται λόγος στις δηλώσεις του υπεύθυνου του Τμήματος Εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ήσυχος, ο οποίος είχε τονίσει χαρακτηριστικά ότι «η Βραζιλία δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει να χρηματοδοτεί το πρόγραμμα».

Καταλήγοντας, η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι «είναι σαφές ότι ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών του στη Βραζιλία πέτυχε τον πραγματικό του στόχο. Να βρει έναν σύμμαχο στην προσπάθεια του να μην χρηματοδοτηθεί η χώρα ώστε να μετατραπεί σε μια απέραντη παραγκούπολη.

Οι αδίστακτες τυχοδιωκτικές του πρακτικές ωστόσο δεν πρόκειται να έχουν αποτέλεσμα, γιατί δεν θα το επιτρέψουν οι Έλληνες».

newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα