Νέα καθυστέρηση και νέο εμπόδιο για Μακούν!

23:50 19/8/2011 - Πηγή: 24wro
Για την επόμενη εβδομάδα μετατίθενται οι εξελίξεις στην υπόθεση... του Ζεάν Μακούν, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν ούτε σήμερα, παρά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις, να τα βρουν με τους ιθύνοντες της Άστον Βίλα.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αν και οι “ερυθρόλευκοι” τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη, τον οποίο θέλουν να αποκτήσουν για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού, ακόμα δεν έχει
βρεθεί η... χρυσή τομή για την ρήτρα αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Οι Πειραιώτες επιμένουν να μην είναι υψηλή, ώστε να μπορούν να τον κρατήσουν αν το επιθυμούν, ενώ οι Άγγλοι “πατάνε” στα πολλά χρήματα που δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν.

Βέβαια, τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκε ακόμα ένα εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς η Βίλα άλλαξε τακτική και φαίνεται να ζητάει ένα μικρό ποσό και για τον δανεισμό του, το οποίο θα αφερέσει το επόμενο καλοκαίρι από την οψιόν. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Ολυμπιακό, ο οποίος τόσες μέρες συζητά με την προϋπόθεση να φέρει τον παίκτη χωρίς να δώσει το φετινό καλοκαίρι χρήματα στην ομάδα του.

Εξαιτίας αυτών των διαφορών και επειδή η Άστον Βίλα έχει παιχνίδι το Σαββατοκύριακο για την Πρέμιερ Λιγκ, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις από Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα