Νέα κόντρα Παναγούλη-Βορίδη

01:22 8/12/2012 - Πηγή: 24wro

Σκληρή απάντηση Βορίδη, στις καταγγελίες Παναγούλη για ακροδεξία στοιχεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της Ν.Δ...

Ακροδεξιά στοιχεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της Ν.Δ. κατήγγειλε ο κ. Παναγούλης κάνοντας λόγο για τη δράση του κ. Βορίδη. Ο βουλευτής της Ν.Δ. αντέδρασε άμεσα στην δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας:
Ο κ. Παναγούλης μη έχοντας να προσάψει τίποτα στη ΝΔ
και σε εμένα θυμάται ιστορίες προ 30ετίας για τις οποίες εγώ προσωπικά έχω τεθεί στην κρίση ελληνικού λαού. Τέσσερις φορές ήδη έχω δώσει σχετικές απαντήσεις κατ' επανάληψη.

Ο κ. Παναγούλης όμως μόλις προ ολίγων εβδομάδων αποδοκιμαστικέ δημοσίως από το κόμμα του όταν εξέφρασε τη γνώστη άποψή του περί δημοσίου λιντσαρίσματος αυτών με τους οποίους διαφωνεί πολιτικά. Πράγματι, το ήθος όλων μας κρίνεται».

Η δήλωση του κ. Παναγούλη έχει ως εξής:
«Να σταματήσει να δημαγωγεί η Νέα Δημοκρατία γιατί το 1984, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της Μάκης Βορίδης διορίστηκε από τον έγκλειστο δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού Γενικός Γραμματέας της Χουντικής Νεολαίας ΕΠΕΝ, αντικαθιστώντας το σημερινό Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο. Στη θέση αυτή παρέμεινε μέχρι το 1990!.

Τον Μάιο του 1985, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης κρατώντας τσεκούρι μαζί με άλλους τραμπούκους απειλούσε δημοκρατικούς πολίτες και έσπαγε βιτρίνες.

Να που βρίσκεται η ακροδεξιά!. Στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.

Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά και εις ανώτερα. Αυτά προς το παρόν».

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα